sâmbătă 5 iunie 10:12 AM

Abonare la google news

„Creierul” Ianis Hagi e gata de marea provocare a carierei

„Creierul” Ianis Hagi e gata de marea provocare a carierei. Galatasaray îl dorește pe mijlocașul lui Rangers și este gata să îi ofere tricoul cu numărul 10. Informația a fost lansată de presa din Turcia, iar transferul ar putea avea șanse mari să se realizeze. Ianis Hagi nu s-a ferit să declare recent că este un vis pentru el să joace în tricoul lui Galatasaray.


„Creierul” Ianis Hagi e gata de marea provocare a carierei. Forța europeană, care-i oferă numărul 10

„Creierul” Ianis Hagi e gata de marea provocare a carierei. La nici două săptămâni distanță de când a declarat că visul său este să joace la Galatasaray, clubul din Turcia a luat primele măsuri.
Fatih Terim este în căutarea unui „număr 10” pentru următorul sezon al lui Galatasaray, iar presa turcă scrie că Ianis Hagi a intrat in vizorul clubului. Potrivit jurnaliștilor de la Yeni Safak, mijlocașul român este dorit din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru calitățile sale fotbalistice, însă un alt atu important al lui Ianis este faptul că are cetățenie turcă. Galatasaray are ceva probleme cu noua regulă din Turcia, care impune un număr maxim de 8 jucători străini pe teren. În acest context, aducerea lui Ianis Hagi ar putea un avantaj important în „driblarea” acestei reguli.

Ianis Hagi, care este născut la Istanbul și are pașaport turc, va putea juca la Galatasaray din postura de cetățean, iar aceast lucru nu va influența cota străinilor de la Galatasaray. Clubul vrea să îi dea numărul 10 lui Ianis Hagi, fiul fostului jucător Gheorghe Hagi, în acest sezon”, scriu jurnaliștii turci.

Ianis Hagi: „Iubesc Galatasaray, acolo m-am născut!”

Internaționalul român a avut parte de un sezon de excepție în Scoția, iar pe numele său au început să apară tot mai multe oferte. Sevilla și Lazio sunt două dintre cluburile care îl doresc pe Ianis Hagi, dar românul a spus recent că și-ar dori să evolueze pentru Galatasaray:


Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus Ianis, la emisiunea „DigiSport Special”.

Mijlocașul echipei naționale este dorit și în Germania. Ianis Hagi, cale liberă către Bundesliga! VFL Bochum şi-a vândut golgheterul şi îi caută urgent înlocuitor.

Ianis Hagi a fost titular în amicalul România 1-2 GeorgiaIanis Hagi a fost titular în amicalul România 1-2 Georgia

Nicolae Stanciu este și el în negocieri cu Galatasaray

Fatih Terim caută nu „număr 10” pentru echipa sa, iar acest lucru nu mai este un secret. Recent, jurnaliștii turci au dezvăluit faptul că și Nicolae Stanciu ar reprezenta o opțiune tentată pentru antrenorul lui Galatasaray. Mai mult, site-ul Takvim anunța faptul că negocierile dintre Galatasaray și Nicolae Stanciu au început deja:

S-a dovedit că Nicolae Stanciu a fost unul dintre jucătorii de pe lista lui Fatih Terim. S-a dovedit și faptul că șefii clubului au luat deja legătura cu fotbalistul. Acesta mai are contract cu Slavia Praga până în 2023 și Galatasaray l-a contactat pe el și clubul de care aparține. Prețul solicitat în schimbul decarului de origine română este de aproximativ 6 milioane de euro. În vârstă de 28 de ani, Nicolae Stanciu a înscris 10 goluri în tricoul echipei naționale a României, pentru care a jucat 44 de meciuri. Stanciu poate juca și „număr 10”, dar și pe post de mijlocaș central”, scriu jurnaliștii turci de la Takvim.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !