Abonare la google news

CRAIOVA FCSB (ora 19:45) în derby-ul etapei a 4-a din play-off Liga 1 LIVE STREAM VIDEO ONLINE

CRAIOVA FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Comisia Centrală a Arbitrilor a luat o decizie surprinzătoare în privința derby-ului din etapa a 4-a a Ligii 1, Craiova – FCSB. L-a ales pe Istvan Kovacs să oficieze confruntarea din Bănie! Declaraţiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs au fost de-a dreptul violente în ultimele luni!

CRAIOVA FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE

„Am încredere în jucători, am încredere în echipa mea că putem face mai mult pe teren. Acest tip de meciuri cum este cel cu FCSB îţi dau încredere atunci când obţii rezultatul dorit. Sper că vom da totul pentru a câştiga. Ştim că adversarul este foarte bun, este pe primul loc în acest moment. Dar noi, dacă vrem să rămânem acolo sus, trebuie să câştigăm cu FCSB. Va fi un meci greu pentru ambele echipe. FCSB a pierdut etapa trecută, noi am câştigat, asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vor să câştige, vom vedea ce se va întâmpla”, adeclarat antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis.

Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare!”

„Este foarte important jocul, Craiova e o echipă pe val, în formă și cu un moral bun, e o echipă agresivă, care joacă fotbal și căreia îi place posesia. Noi mergem încrezători și sperăm la un joc bun și un rezultat favorabil. E important cum intrăm în teren, trebuie să fim motivați și ambiționați.  Trebuie să recuperăm punctele pierdute etapa trecută. Am zis de la început că trebuie să ținem cont de Craiova, pentru că e o echipă care poate pune probleme. Va avea un cuvânt greu de spus în continuare. Nu cred că arbitrajul va influența meciul. Am încredere că arbitrii își fac treaba. Nu am niciun motiv să mă gândesc la alte lucruri. Sper să fie un arbitraj corect la Craiova”, a declarat Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB.

Gică Craioveanu, în doliu. Sora lui a murit după o grea luptă cu o boală necruțătoare

Fanii olteni au creat o atmosferă specială înaintea derby-ului Craiova – FCSB. Fanii din Peluza Nord s-au strâns într-un număr impresionant, au aprins torțe și au scandat deja celebrul „Așa e la Craiova!”, o adaptare după „Un giorno all’improvviso”, în tentativa de a-și motiva suplimentar favoriții. Fanii olteni au cântat și au realizat un show pirotehnic, la care au asistat și fotbaliștii antrenați de Marinos Ouzounidis.

Craiova – FCSB Echipele probabile

CRAIOVA: 13. Pigliacelli – 18. Șt. Vlădoiu, 26. Acka, 23. M. Constantin, 11. Bancu – 8. Mateiu, 16. Nistor – 39. Mitran, 10. Cicâldău, 9. A. Ivan – 20. Tudorie. ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

FCSB: 99. A. Vlad – 6. Haruț, 17. I. Cristea, 4. Miron, 33. Radunovic – 23. Ov. Popescu, 89. Șut, 26. Oaidă – 11. Moruțan, 10. Fl. Tănase, 37. Oct. Popescu. ANTRENOR: Toni Petrea

STADION: „Ion Oblemenco”. ARBITRU: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene.

Citeste articolul pe RomaniaTV