2 iunie 7:00 PM

Abonare la google news

CR7 și Kylian Mbappe, implicați în transferul deceniului!

CR7 și Kylian Mbappe, implicați în transferul deceniului! În ciuda crizei provocate de pandemia de coronavirus, marile cluburi din Europa sunt gata de mutări spectaculoase și în această vară. Mai multe staruri și-ar putea schimba domiciliul, la vară.

Toată lumea așteaptă să vadă ce va face Messi, dar surpriza poate veni din altă parte. Trei dintre granzii de pe continent sunt gata de o mutare cu adevărat șocantă. Ar declanșa un carusel de transferuri. Iar două dintre cele mai importante nume din fotbalul european sunt implicate în această tranzacție.

CR7 și Kylian Mbappe, implicați în transferul deceniului! Trei staruri sunt gata de o rocadă spectaculoasă în această vară

Florentino Perez este obligat să miște pe piața transferurilor. Mai ales după ce Zinedine Zidane a criticat dur conducerea clubului, după despărțirea de galactici. Realul are nevoie de o reconstrucție la nivelul lotului, mulți fotbaliști sunt pe final de carieră, iar fanii așteaptă sânge proaspăt.

Mauro Icardi

Venirea lui Carlo Ancelotti este o lovitură pentru președintele blanco, la fel ca și aducerea lui David Alaba. Dar Perez vrea să îi facă un cadou special antrenorului italian: pe Kylian Mbappe. Atacantul francez este visul suprem pentru toată lumea la Real, iar presa internațională crede că sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Mai ales că internaționalul francez a intrat în ultimul an de contract și a refuzat până acum prelungirea contractului.

PSG îl ia pe Cristiano Ronaldo, Icardi merge în Italia, la Juventus

Dacă îl vor pierde pe Mbappe, șefii celor de la PSG vor trebui să vină cu o replică pe măsură. Iar Cristiano Ronaldo poate fi varianta ideală. Cum Messi este aproape imposibil de convins să vină la Paris, starul portughez va fi ținta principală a vicecampioanei Franței.

Mai ales că la Juventus s-a întors Max Allegri, antrenor care nu este un mare fan al lusitanului. Chiar dacă CR7 a continuat să marcheze la foc automat, pentru torinezi, tehnicianul juventinilor vrea să reconstruiască din temelii „Bătrâna Doamnă”. Allegri vede o echipă fără Ronaldo, așa că un transfer nu este deloc imposibil.

În plus torinezii ar primi și ei un atacant de top. Mauro Icardi nu și-a găsit locul în Orașul Luminii și ar dori să revină în Italia. Nu la fosta sa echipă, Inter, dar la rivala din Torino. Juventus și Allegri îl admiră de ani de zile pe fostul căpitan al milanezilor, iar acum au o șansă mare să îl aducă.

Citeste articolul pe PlaySport