Abonare la google news

Cozmin Gușă, atac dur la unul dintre cei mai importanți primari PNL: ‘O să observați în scurt timp și cât de corupt e’

Consultantul politic Cozmin Gușă lansează un atac dur la adresa primarului liberal al municipiului Constanța, Vergil Chițac. După ce edilul a făcut o declarație neinspirată cu privire la plaja de la Mamaia, Gușă afirmă că liberalul este corupt.

„Primarul/Amiral nu e doar sărac cu duhul, e și un MARE NESIMȚIT! O să observați în scurt timp și cât de corupt e liberalul amiral, favoritul lui Iohannis, Zuckerman, GSP/Comănescu, etc. De fapt, enumerându-i, observ că e valabilă zicerea “CINE SE-ASEAMĂNĂ, SE-ADUNĂ!””, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, le-a cerut turiștilor să nu mai fie „cârcotași” și le-a atras atenția, sarcastic, că „s-au inventat papaci, șlapi”, după ce turiștii au acuzat că pe noua plajă din Mamaia e plin de scoici în loc să fie numai nisip. „S-au inventat papuci, slapi, nu trebuie sa fim asa carcotasi. E un proict national pentru urmatorii 50 de ani”, a spus primarul, joi, la Digi24, despre prelungirea plajei din Mamaia. Turiștii au mai acuzat că geamandura este la 5 metri de mal și cei care nu știu să înoate nu au venit la mare să se uite la ea.

Citeste articolul pe Stiripesurse