vineri 3 decembrie 4:33 PM

Abonare la google news

Cove, la un pas de moarte. Destăinuiri despre tragedia care l-a marcat


Cove a fost la un pas de moarte. Actorul a povestit, într-un interviu recent, cum, în copilărie, i-a trecut glonţul pe lângă ureche. Doar norocul a făcut ca acea întâmplare, „un experiment”, cum îl numeşte el, să nu se termine cu o tragedie.


Cove, la un pas de moarte. S-a vrut şmecher, dar dorinţa lui a frizat moartea

În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că văzusem vreun film cu supereroi. Am fost la un pas să nu mai fiu, dintr-un teribilism de puşti, dar, totuşi, iată că mai sunt„, a povestit Cove pentru OK Magazine.

Cea mai mare dorinţă a lui Cove

Referitor la dorinţele de viitor, Cove mărturiseşte că ceea ce îşi doreşte în acest moment va deveni realitate într-un viitor nu prea îndepărtat. Iar pe lângă asta, ar mai vrea să se termine pandemia mai repede şi să-şi reia viaţa de dinainte.

Citeste si Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg. În trecut, cântăreaţa a fost la un pas de moarte din cauza unei celebre diete

O vacanţă într-o ţară caldă, la mijlocul iernii. Ştii, când aici e viscol, lumea pune poze cu munţi de zăpadă şi minusul din termometre, iar tu eşti undeva în Asia, pe o plajă, bei cocktailuri, faci baie, râzi cu copiii. La asta visez de ceva ani. Sigur o devină realitate în curând.

Sănatate, că-i mai bună decat toate. Apoi, să îi am pe bunii mei aproape, la Prima TV. Să fac, alături de Diana, emisiuni pe placul lor. Să avem spectacole frumoase la teatru. Să plecăm toţi în vacanţe, să ne bucurăm de familie, de viaţă. Şi să dispară pandemia!„, şi-a dezvăluit Cove dorinţele ascunse.

Citeste si Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

Romaniatv.net