joi 11 noiembrie 5:23 PM

Abonare la google news

Cosmin Olăroiu va câștiga o avere în Emirate! Salariul fabulos pe care îl va primi românul la Al Sharjah


Cosmin Olăroiu revine în zona Golfului. Românul a semnat cu Al Sharjah, deși a fost dorit pe banca naționalei. Fostul antrenor al FCSB a va câștiga o sumă uriașă în cei doi ani de contract.


Cosmin Olăroiu revine în fotbal după aproape un an de când a plecat de la Jiangsu. La Chinezi, Olăroiu a câștigat titlul în premieră, dar a primit o adevărată lovitură după desființarea clubului. Tehnicianul nu a fost plătit și așteaptă să își recupereze măcar o parte din bani. 7 milioane de dolari a fost salariul fostului antrenor al FCSB în China.

Cosmin Olăroiu va câștiga o avere în Emirate! Salariul fabulos pe care îl va primi românul la Al Sharjah

Revenit în România, Olăroiu a fost curtat, cel puțin la nivelul zvonurilor, de echipa națională. Tehnicianul ar fi urmat să preia locul eliberat de fostul spu elev, Mirel Rădoi. Acesta și-a anunțat plecarea după ultimul meci din preliminarii, dar între timp pare să fi revenit asupra deciziei.

Cu toate acestea, Oli a preferat să revină în fotbalul pe care îl cunoaște atât de bine. A semnat pentru doi ani cu Al Sharjah, locul 8 din Emiratele Arabe Unite.

Coform presei locale, Olăroiu va avea obiectiv salvarea de la retrogradare în primul sezon, ca apoi să readucă titlul în palmaresul clubului.

Al Sharjah are 6 titluri în palmares, iar ultima dacă când a fost campioană a fost în 2019.

Pentru cei doi ani de contract, românul va avea un salariu fabulos. Presa locală vorbește despre 5 milioane de euro pe sezon. Ceea de înseamnă că Olăroiu va câștiga 10 milioane în doi ani de contract.

Olăroiu a câștigat o avere în Asia

Contractul de la Al Sharjah nu va fi cel mai mare din cariera lui Olăroiu. Acesta a fost plătit cu 7 milioane de dolari în China, la Jiangsu, și cu 6,5 milioane de dolari la Shabab Al-Ahli.

Al Hilal, Al Sadd, Al Ain și Al Ahli sunt cele patru echipe antrenate de Cosmin Olăroiu în Orientul apropiat. Acesta a fost un sezon și managerul naționalei Arabiei Saudite.

M-a tentat echipa națională! Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României când era Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Între timp am primit o ofertă, i-am spus președintelui de atunci, Mircea Sandu, că nu mai am cum să aștept.
Răzvan dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse în continuare și-atunci nu era fair-play să fie înlocuit. Le-am spus că voi accepta oferta pe care am primit-o, Răzvan a câștigat acel meci și a demisionat. Atunci am fost aproape, mi-aș fi dorit foarte mult
Cosmin Olăroiu, la începutul anului

Playsport.ro