luni 23 august 2:12 PM

Abonare la google news

Coșmarul FCSB-ului arbitrează CFR Cluj


Englezul Michael Oliver va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Roşie Belgrad, care va avea loc joi, de la ora 21:30, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.


Cine vor fi asistenții lui Michael Oliver la CFR Cluj – Steaua Roșie

Arbitri asistenţi vor fi Stuart Burt şi Simon Bennett, iar arbitru de rezervă a fost delegat Darren England.

În prima manşă, desfăşurată săptămâna trecută, la Belgrad, Steaua Roşie s-a impus cu 4-0.

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor general egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Michael Oliver, coșmar pentru FCSB

Dacă va fi eliminată, CFR va evolua în grupele Europa Conference League.

Oliver a arbitrat naţionala României în meciul câştigat de Suedia, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe 23 martie 2019, în preliminariile EURO 2020.

Englezul a condus şi două meciuri jucate de Steaua/FCSB în Europa League.

Pe 11 decembrie 2014, Dinamo Kiev câştiga cu 2-0 la Bucureşti în faţa Stelei, în grupele competiţiei. Pe 30 august 2018, FCSB câştiga acasă cu 2-1 în faţa formaţiei Rapid Viena, în play-off-ul Europa League, dar rata accederea în grupe.

A cerut să nu o arbitreze niciodată pe Newcastle

Michael Oliver e unul dintre cei mai importanți arbitri englezi. Acesta a dezvăluit, în cadrul unui amplu interviu,  că Newcastle e singura formație din Premier League pe care nu o va arbitra vreodată.

Cavalerul fluierului este fan înfocat al „coțofenelor”, pentru care a și jucat la grupele de copii și juniori.

„Nu arbitrez niciodată meciurile lui Newcastle. Trebuie să declarăm dacă avem simpatie față de vreun club. Sau dacă un membru al familiei noastre lucrează la un club. Nu poți arbitra niciodată un meci al acelei echipe. Eu nu o voi arbitra pe Newcastle din motive evidente.”

Playsport.ro