miercuri 13 octombrie 6:06 PM

Abonare la google news

Coșmar pentru Deontay Wilder! A ajuns pe masa de operație după lupta grea cu Tyson Fury: „E dureros!”

Probleme mari pentru Deontay Wilder! Americanul a ajuns pe masa de operație după meciul cu Tyson Fury și va lipsi o perioadă de timp din circuit.


Operat după ce și-a rupt mâna, Wilder va putea reveni în ring abia peste șase luni.

Tyson Fury și-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, iar Wilder n-a putut accepta că a pierdut prin KO, în repriza a 11-a, cei doi având un schimb dur de replici. Meciul de sâmbătă, 9 octombrie, a fost al treilea între Tyson Fury (33 de ani) și Deontay Wilder (35 de ani).


Deontay Wilder, operat după meciul cu Tyson Fury! Va reveni în ring în 2022

Deontay Wilder a avut probleme destul de mari în ring și a primit o interdicție de șase luni de a mai intra în ring din partea Comisiei sportive a statului Nevada.

Sportivul american poate reveni cel mai devreme pe 8 aprilie 2022, după ce a fost operat la mână.

„Deontay trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale. Articulația este în regulă, dar osul din spatele articulației s-a rupt. E dureros, dar totul este în regulă. Dacă recuperarea va decurge normal, ar putea intra în ring la jumătatea anului viitor, în aprilie sau mai.”, a spus Shelly Finkel pentru SunSport.

„Mult fair-play pentru amândoi, au avut meciuri tari unul împotriva celuilalt. Respect! Talentele lor sunt unice, dar foarte apropiate. A fost o trilogie grozavă!”, a scris Conor McGregor, pe rețelele de socializare.

Interesul în jurul meciului dintre Fury și Wilder a fost unul uriaș. La partida din Las Vegas au asistat aproape 16.000 de spectatori, printre care și fostele vedete din NBA, Magic Johnson sau Shaquille O’Neal.

Prosport.ro


Stirile.eu