Abonare la google news

Corneliu Papură, cu bagajul la ușă după remiza cu FC Argeș: „Regulile sunt clare!” Ce spune despre venirea lui Reghecampf + Critici pentru jucători

Corneliu Papură pare împăcat cu soarta după a șasea remiză la rând pe banca Universității Craiova. Antrenorul spune că nu știe nimic despre venirea lui Laurențiu Reghecampf, anunțată de ProSport, dar admite că schimbarea lui poate veni în orice moment.

Craiova a remizat cu FC Argeș, 1-1, într-un meci în care Ivan Mamut a spart gheața pentru olteni. Mihai Bălașa a fost ghinionistul serii. Fundașul a ieșit tumefiat de pe teren, după o lovitură primită în zona ochiului. Gazdele au cerut penalty în zadar.

ProSport a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu Mihai Rotaru și că acesta este așteptat la Craiova, pentru a prelua echipa.

Corneliu Papură, cu bagajul la ușă după remiza cu FC Argeș: „Regulile sunt clare!” Ce spune despre venirea lui Reghecampf + Critici pentru jucători

„Important era să câștigăm, în seara asta chiar meritam, am avut situații mari de gol, nu am reușit să le transformăm în gol. Este o decizie a jucătorului, cu cât este mai concentrat cu atât este mai ușor, e decizia lui. Cu toții putem face mai mult, avem pretenții de la fiecare jucător, fiecare să dea mai mult.

Absența fiecărui jucător… Koljic era golgheter. Vom vedea care e starea accidentaților mâine. Cu siguranță Bălașa a fost lovit cu cotul, probabil meritam 11 metri, probabil, nu îmi dau seama.

Despre meciul cu Iași… și noi suntem la fel de răniți. Sunt 6 meciuri fără 3 puncte, tot egal, tot egal, nu pierzi, dar nici nu câștigi. Dacă vrem să facem mai mult decât anul trecut, trebuie să luăm mai multe puncta.

Cu siguranță, nu știu nimic dacă vine Reghecampf sau ce se va întâmpla. Ceea ce știu e că eu muncesc. Regulile sunt clare la fotbal, în general antrenorul plătește, chiar dacă am avut situații de gol, nu îmi place să vorbesc ipotetic”, a declarat Corneliu Papură.

ECHIPELE DE START:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuț, Ivan, Ofosu.

Rezerve: L. Popescu, Papp, Vătăjelu, Mateiu, Baiaram, Cîmpanu, Bic, Mamut, Căpățînă.

Antrenor: Corneliu Papură

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban II – Drăghici, Palic, C. Dumitru – Malele.

Rezerve: Micle, Șerbănică, Turda, Năstăsie, Grecu, Maes, C. Barbu, Mediop, Honciu.

Antrenor: Mihai Ianovschi

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucureşti) / Asistenți: Constantinescu Andrei (Bucureşti) și Szabo Gero (Cluj-Napoca)

Sursa: Prosport