luni 17 ianuarie 10:01 PM

Abonare la google news

Cornel Șfaițer, mesaj clar după ce federalii nu au numit nici acum un selecționer: „E neplăcut! Bat meciurile la ușă”


Noul președinte al Consiliului Director al Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer, s-a arătat surprins de faptul că echipa națională a României a fost refuzată de mai mulți antrenori în ultima perioadă.


Oficialul din Copou se aștepta ca Dan Petrescu să accepte naționala și consideră că Boloni poate fi un selecționer potrivit.

Cornel Șfaițer vrea un antrenor cu experiență!

Cornel Șfaițer, mesaj clar după ce federalii nu au numit nici acum un selecționer: „E neplăcut! Bat meciurile la ușă”

Noul oficial al Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer, consideră că echipa națională ar trebui să aibă pe bancă un antrenor experimentat, care să aducă rezultate imediate.

Loți Boloni, potrivit pentru funcția de selecționer, crede Șfaițer.

„E neplăcut ce se întâmplă la echipa națională. Să refuzi echipa națională! Am avut surpriza neplăcută, am crezut că Dan Petrescu va fi la echipa națională. Îl vedeam la națională, îl recomanda să antreneze echipa națională. Dar nu numai. Au fost foarte mulți antrenori care au refuzat. La Boloni mă gândeam că va accepta postul de selecționer, dar văd că încă avem probleme. Bat la ușă amicalele, se apropie primul meci amical al acestei primăveri și încă nu avem selecționer”, a declarat Cornel Șfaițer la Radio HIT Iași.

„Echipa națională are în primul rând nevoie de rezultat și are nevoie de un antrenor cu destulă rutină și experiență. Acesta este modelul de antrenor pe care mi-l doresc eu personal la echipa națională. Asta nu înseamnă că cei care sunt pe liste nu ar fi niște antrenori buni”, a completat Șfaițer.

Întrebat dacă Boloni este un antrenor potrivit pentru naționala României, Cornel Șfaițer a răspuns: „Da, de ce nu. Din ceea ce știu eu, e un antrenor care comunică cu jucătorii, discută individual cu ei și asta e important la echipa națională”.

Legat de negocierile purtate cu Boloni, în perioada în care conducea clubul Sepsi Sf. Gheorghe, Șfaițer a precizat că la un moment dat a crezut că tehnicianul va semna cu clubul covăsnean. „A fost o discuție, dar era greu, l-am și înțeles. Chiar vorbeam și cu domnul Dioszegi la timpul respectiv, că e greu să accepte.  Sincer, a fost sunat, l-am dorit, ne-a dat așa un pic de speranță, vă spun sincer. Chiar credeam că se va concretiza ceva. Am avut și răbdare, drept dovadă am rămas două săptămâni fără antrenor atunci, până ce am semnat cu Cristiano Bergodi, tocmai în speranța că va veni Boloni. Dar e clar că își dorea să antreneze încă la un nivel mult mai ridicat. Acum a apărut această oportunitate să antreneze echipa națională și eu mi-aș dori să-și dorească să antreneze echipa națională”, a conchis Cornel Șfaițer.

 

Prosport.ro