Abonare la google news

Cornel Dinu, impresionat de un fotbalist de la FCSB. „E deosebit! Se întâmplă rar în ultima vreme să vezi aşa ceva”

Cornel Dinu a rămas plăcut impresionat de Octavian Popescu, tânărul fotbalist în vârstă de 18 ani de la FCSB.

Fostul selecționer al echipei naționale a României l-a urmărit cu atenție pe Octavian Popescu și susține că rar putem vedea un astfel de fotbalist în fotbalul din România.

Octavian Popescu este una dintre surprizele lui Toni Petrea din sezonul 2020 – 2021, iar Cornel Dinu îl compara pe jucătorul în vârstă de 18 ani cu o legendă a fotbalului românesc.

Cornel Dinu, impresionat de Octavian Popescu

„Din câte am observat, el apare foarte mult, în proporţie de 70%, în banda stângă. Când Coman trece în zonă centrală mai schimbă cu Man. Trei atacanţi care se descurcă foarte bine cu mingea la picior” a explicat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

„Popescu are ceva deosebit, la fel ca şi Man, are această siguranţă a posesiei balonului în viteză. Se întâmplă rar în ultima vreme să vezi aşa ceva. Ei îşi schimbă poziţiile după modelul occidental, aşa cum vedem la Barcelona, Juventus, Liverpool. Jucători imprevizibili. Popescu promite foarte mult, e unul dintre puţinii jucători…mie îmi aminteşte, are gamba puţin mai lungă, îmi aminteşte de siguranţa în posesia mingii la picior  în viteză a lui Dumitrache, aşa cum am mai zis”, a mai spus Cornel Dinu.

Ce probleme întâmpină Octavian Popescu

Cornel Dinu a dezvăluit și care este principala problemă a fotbalistului de la FCSB. „E jucător cert de perspectivă, ceea ce are şi el nişte probleme, vrea să pătrundă de multe ori prin aglomeraţii.  Şi la el şi la Man, trebuie o educaţie de a sta cu ei în faţa tv-ului şi îi dai drumul, îi spui aici trebuia să dai drumul că nu mai ai pe unde să treci, aici te puteai lansa” a mai spus Cornel Dinu.

Sursa: Prosport