Abonare la google news

Cornel Dinu, comparație savuroasă între Ouzounidis și Toni Petrea

Cornel Dinu, unul dintre marii jucători ai lui Dinamo şi ai fotbalului românesc, a ajuns să îl compare pe antrenorul echipei roș-albastre, Toni Petrea, cu tehnicianul grec, Marinos Ouzounidis. Totul, după ce Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. La ce concluzie a ajuns fost jucător după înfrângerea echipei patronate de către Gigi Becali?

Cornel Dinu, comparație savuroasă între Ouzounidis și Toni Petrea

Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 2-0 în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Echipa antrenată de Toni Petrea este la al doilea eșec consecutiv. În runda precedentă, formația bucureșteană a fost învinsă de Sepsi OSK. În urma rezultatului înregistrat pe stadionul „Ion Oblemenco”, elevii lui Marinos Ouzounidis s-au apropiat la două puncte de formația roș-albastră și la patru de CFR Cluj.

Citeste si:  Marinos Ouzounidis, prezentat oficial la Universitatea Craiova. Anunță schimbări la formația oltenilor + Vrea să ajungă în Champions League cu echipa din Bănie | FOTO

Cornel Dinu a urmărit îndeaproape derby-ul, iar la finalul jocului a făcut o comparație între Toni Petrea și Marinos Ouzounidis.

Cornel Dinu îl ridică în slăvi pe Marinos OuzounidisCornel Dinu îl ridică în slăvi pe Marinos Ouzounidis

”Chipul trădează sufletul”

Fostul selecționer al echipei naționale a României este de părere că grecul Ouzounidis impune respect prin simpla lui prezență. De cealaltă parte, comportamentul lui Toni Petrea lasă de dorit și arată că nu are responsabilitate la gruparea patronată de Gigi Becali, a spus Cornel Dinu.

Îmi aduc aminte pe timpuri, în momentul când antrenorul intra într-un vestiar, echipa se ridica în picioare la antrenament. Deci e vorba de ţinută. Priviţi cât impune figura aceasta a lui Ouzounidis şi cât a schimbat realismul de joc. Chiar dacă câştigă cu 1-0 echipa pe care o antrenează. Şi priviţi figurile pe care le afişează Toni Petrea. El era vesel, nu se întâmplase absolut nimic. Am pierdut cu 2-0. Domne, el are o anumită prezenţă pe scenă. Textul şi mişcările sunt ordonate din culise. Deci, omul este liniştit din punctul ăsta de vedere. Nu are o responsabilitate.”, a subliniat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Citeste si:  România vinde de nevoie și cumpără de foame: Exportăm sute de mii te tone de cereale pentru că nu avem fabrici de făină

Cornel Dinu mai spune că Anton Petrea nu tratează deloc cu seriozitate înfrânferile înregistrate de FCSB în play-off-ul Ligii 1.

La fel, priviţi, gura aceasta care este în pământ. Doar cuvinte de strategie tehnică ca ale lui Edi Iordănescu. Şi priviţi un timp realmente serios, a cărui amprentă crează o responsabilitate şi o putere de joc. Asta este părarea mea, şi nu plecând de la ideea asta. Chipul tradează sufletul. Dar autoritatea se poate citi pe faţa unui antrenor. Şi vedeţi ca pretutindeni există această autoritate sau când ea este urmată sau este încadrată de un zâmbet, aia presupune o reflexie inteligentă care motivează jucătorul, iar din punctul ăsta de vedere noi suntem destul de departe”, a adăugat Cornel Dinu.

Citeste articolul pe PlaySport

Citeste si:  Vătăjelu, după primele antrenamente cu Ouzounidis: „Cu noul antrenor e important este să înţelegem limba fotbalului şi să avem şi şansă”