Abonare la google news

Cornel Dinu a cedat nervos când a aflat că tot Ionuț Negoiță ar fi adevăratul patron al lui Dinamo. „De ce nu vă duceți, DDB, direct la el!”

Cornel Dinu a cedat nervos când a aflat că tot Ionuț Negoiță ar fi adevăratul patron al lui Dinamo.

Fostul selecționer al echipei naționale a României susține că Pablo Cortacero nu este patronul lui Dinamo, ci Ionuț Negoiță este cel care deține controlul pe acțiunile pe care susține că le-a vândut în momentul în care spaniolul i-ar fi dat 500.000 de euro.

Mai mult, Cornel Dinu le cere membrilor din programul „DDB” (Doar Dinamo București) să îi ceară socoteală lui Ionuț Negoiță pentru toate problemele pe care le are gruparea din Ștefan cel Mare de când echipa a ajuns pe mâna lui Pablo Cortacero, spaniolul care și-a anunțat revenirea în „Ștefan cel Mare”.

Cornel Dinu a cedat nervos după ce a aflat că Ionuț Negoiță ar fi adevăratul patron al lui Dinamo

„Bunăvoinţa asta uluitoare afişată de Negoiţă este înfiorătoare, de un cinism şi de o abjecţie ieşite din comun. De când spun eu că el a avut nişte interese şi a câştigat 1.5 milioane de euro pe an din serviciile pe care le deconta la Dinamo?

72% pe care zice că îi are nenorocirea asta de blestem căzut pe Dinamo, spaniolul Cortacero, 72% ăştia nu pot fi înstrăinaţi decât cu acordul lui Negoiţă. Păi cine e patronul, nu e tot Negoiţă? De ce nu vă duceţi, DDB, direct la Negoiţă?

Dacă de la terasa aia s-a plecat direct la Rin şi a ajuns echipa la spanioli, şi ai văzut ce s-a întâmplat, este tot de datoria Ministerului de Interne să repare din punct de vedere legal această neatenţie atât de păguboasă pentru Dinamo”, a spus Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo, la Telekom Sport.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Poli Iași, sâmbătă, 20 februarie, ora 21.30, în etapa 28 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Citeste articolul pe ProSport