3 iunie 9:00 PM

Abonare la google news

Contul WhatsApp va putea fi utilizat pe patru dispozitive simultan, inclusiv iPad

  • Au fost anunțate și noile funcții ale aplicației, respectiv „vizualizare o dată” și „ștergerea automată a mesajelor”
  • Reprezentantul WhatsApp nu a spus clar când vor fi lansate noile funcții, dar a declarat că accesarea simultană a aplicației de pe mai multe dispozitive se va putea face „într-o lună sau două”
  • A fost o mare provocare tehnică să îți sincronizezi corect toate mesajele și conținutul pe toate dispozitivele chiar și atunci când bateria telefonului tău se descarcă, dar am rezolvat acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să îl lansăm în curând!”, a spus Mark Zukerberg

Oficialii WhatsApp au confirmat că aplicația va putea fi folosită simultan pe patru dispozitive, inclusiv pe iPad, scrie The Verge.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui interviu pentru WABetaInfo, acordat de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, și directorul WhatsApp, Will Cathcart.

Zuckerberg a anunțat și că WhatsApp adaugă o nouă funcție – „vizualizare o dată-”, care va permite utilizatorilor să trimită conținut care dispare după ce a fost văzut.

WhatsApp își extinde, de asemenea, funcția de „mesaje care se șterg automat”, care permite, în prezent, ștergerea mesajelor după o perioadă de timp stabilită. În viitor, veți putea să reactivați mesajele care au fost șterse.

CEO-ul Facebook a subliniat că accesarea simultană a aplicației pe mai multe dispozitive nu va influența criptarea mesajelor pe care o oferă WhatsApp.

Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a scris Zuckerberg. „A fost o mare provocare tehnică să îți sincronizezi corect toate mesajele și conținutul pe toate dispozitivele chiar și atunci când bateria telefonului tău se descarcă, dar am rezolvat acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să îl lansăm în curând!

Reprezentantul WhatsApp nu a spus clar când vor fi lansate noile funcții, dar Cathcart a declarat că accesarea simultană a aplicației de pe mai multe dispozitive se va putea face „într-o lună sau două”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews