miercuri 13 octombrie 4:30 PM

Abonare la google news

Contre între Laurențiu Reghecampf și Mirel Rădoi. Episodul „Andrei Ivan” nu a rămas fără urmări

După înfrângerea cu Germania s-a iscat o polemică pe seama gafei lui Andrei Ivan la golul al doilea al nemților. La câteva zile distanță au apărut primele contre între Laurențiu Reghecampf și Mirel Rădoi, pe subiectul Andrei Ivan.


Contre între Laurențiu Reghecampf și Mirel Rădoi

Vineri seară, România a pierdut cu scorul de 1-2 înfruntarea cu naționala Germaniei. La conferința de presă de la finalul partidei, Mirel Rădoi a făcut o analiză a prestației jucătorilor săi. Selecționerul a făcut referire și la eroarea din defensivă făcută de Andrei Ivan la golul decisiv al nemților. Rădoi a transmis clar faptul că Ivan știa că trebuia să îl marcheze pe Muller. Însă fotbalistul a dat de înțeles că nu știa că el era responsabil de marcajul germanului.

Controversa iscată de acest incident a fost comentată și de antrenorul de la CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf a dat exemplu pe ce poziție stă Ivan la cornere în meciurile Universității Craiova, însă a evitat să înceapă un duel verbal de la distanță cu Mirel Rădoi.


Nu vreau să dezvolt prea mult subiectul cu Rădoi şi cu Ivan, deoarece nu am toate informațiile şi ar însemna să speculez. Doar Rădoi poate explica de ce a procedat aşa. Pe Ivan încă nu l-am întrebat, dar am să o fac, atunci când o să-l felicit pentru ce au realizat pentru România în aceste două meciuri.

Dar ca să-i răspund lui Rădoi, la Universitatea Craiova Ivan ia colțul scurt la cornere. Fiecare antrenor are strategia lui. Nu ştiu ce au vorbit înaintea meciului, când l-au trimis pe teren, ce i-au strigat înaintea cornerului.

Personal mi-a plăcut ce am văzut la meciurile cu Germania şi cu Armenia. OK, cu Germania a fost înfrângere până la urmă, dar faza de apărare mi s-a părut aproape de perfecţiune. Reţineţi, nu vorbesc doar de apărători, ci de modul în care toată echipa a interpretat partitura defensivă”, a spus Reghecampf, potrivit Digisport.ro.

Mirel Rădoi, enervat de criticile jurnaliștilor la adresa lui Andrei Ivan

La conferința de presă ce a precedat partida cu Armenia, Mirel Rădoi a fost extrem de deranjat de unii jurnaliști care îl incriminau pe Andrei Ivan pentru înfrângerea de la Hamburg. Selecționerul l-a chemat pe fotbalistul de la Universitatea Craiova să explice chiar el ce anume s-a întâmplat la faza golului lui Muller. Rădoi a ținut să-i ia apărarea fotbalistului, pe care nu-l consideră vinovat pentru înfrângerea cu Germania.

Dacă voi vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm. Aţi făcut-o şi cu Markovic, îl decapităm şi pe Ivan, probabil că următorul o să fie şi Puşcaş, mâine nu o să marcheze nici Keşeru, o să-l decapităm şi pe el şi după aceea o să ziceţi că echipa naţională nu mai are atacanţi.

O să începem cu ăştia mici, pe care încercăm să-i creştem, voi daţi-le în cap să vedem unde iese. Pentru că în faţa voastră indiferent cine este voi aveţi un target, de a distruge jucătorii. Făceţi-o. Noi încercăm să-i ridicăm, poate nici noi nu putem să-i ridicăm la nivelul pe care voi îl aveţi de aşteptare şi atunci o să vedem ce se întâmplă. Problema e că noi vorbim de nişte jucători tineri. Nu el este vinovat, nici noi nu suntem vinovaţi şi nici voi. E o situaţie care se poate întâmpla”, a spus Mirel Rădoi.

Playsport.ro


Stirile.eu