Abonare la google news

Continuă demolările magazinelor de la metrou, în Sectorul 6

Demolările magazinelor de la metrou continuă luni seară, în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit surselor GÂNDUL.RO, de la ora 22.00 vor fi dezafectate șase magazine din stațiile Preciziei și Păcii.

Proprietarii celor patru magazine de la stația de metrou Păcii, precum și cei care dețineau cele două ghioșcuri de la stația Preciziei și-au ridicat deja marfa.

Tot luni seară ar putea începe demolarea chioșcurilor din stațiile de metrou din Sectorul 1, notificările fiind trimise de Ministerul Transporturilor încă de săptămâna trecută, la Primăria Sectorului 1, precum și la celelalte autorități locale din București.

Demolările chioșcurilor vor continua în zilele următoare și în stațiile de metrou din celelalte sectoare.

Radu Mihaiu: „În Sectorul 2, mai demolăm la Piața Iancului”

„La noi în sector, mai este o singură stație unde vor avea loc demolări, respectiv la Piața Iancului. Așa cum am mai spus, vom demola toate magazinele de la metrou”, a declarat, pentru GÂNDUL.RO, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei.

La stațiile de metrou din Sectorul 4, unde primar este Daniel Băluță, demolările vor începe, spun sursele noastre, „imediat cum vor fi semnate toate hârtiile”.

„În Sectorul 5, așteptăm împuternicire de la Primăria Capitalei pentru a putea interveni, pentru că așa este procedura, subteranul fiind în proprietatea statului”, au spus surse din cadrul primăriei conduse de Cristian Popescu Piedone.

Scandal cu răngi, înjurături și amenințări în prima zi a demolării magazinelor de la metrou

UItimatumul dat de Metrorex pentru evacuarea spațiilor comerciale de la metrou a expirat pe 2 aprilie. Decizia de eliberare a spațiilor a fost luată cu o zi înainte de protestul care a blocat circulația la metrou.

Demolarea spațiilor comerciale de la metrou a început în 7 aprilie, cu scandal. Comercianții care aveau acolo chioșcuri s-au opus demolărilor, au huiduit, au scandat ”Hoții” și au reclamat că acțiunea este ilegală. Polițiștii au fost chemați atunci să vină la stația de metrou Ștefan cel Mare pentru ca situația să nu degenereze.

La stația de metrou a ajuns atunci și directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a deschis cu o rangă un magazin, plin de marfă, pentru a putea fi dezafectat. GÂNDUL.RO a publicat AICI imagini de la demolarea primelor magazine construite ilegal la metrou.

Joi seară, demolările au continuat la stația de metrou Pipera, care a fost închisă mai devreme. Mai mulți oameni care nu au mai putut intra în stația de metrou după ora 22.30 au sunat atunci la numărul de urgență 112 pentru a reclama situația.

Citește și:

MEGA-EXCLUSIVITATE. Sindicalistul șef Ion Rădoi a oprit metroul pentru că iubita lui secretă rămâne fără spații comerciale! (FOTO&VIDEO)

EXCLUSIV | Adevărul despre iubita lui Rădoi: nu este o necunoscută care are spații comerciale la metrou, ci un fel de ”fină”. Sindicalistul a cununat-o, cu fosta soție, pe sora ”doamnei Minea”

VIDEO EXCLUSIV / Prima reacție a sindicalistului șef Ion Rădoi după dezvăluirile GÂNDUL.RO: ”Dacă aș fi avut vreo legătură, nu se afla în 31 de ani? Că încearcă nea Drulă… e altă treabă!”

Citeste articolul pe Gandul