vineri 3 decembrie 10:33 AM

Abonare la google news

Consiliul Județean Timiș se pregătește pentru venirea iernii pe șosele administrate


Consiliul Județean Timiș a verificat stadiul pregătirilor înainte de debutul sezonului rece și a efectelor acestuia pentru circulația rutieră. Rețeaua de drumuri județene este acoperită cu contracte semnate pentru deszăpezire.


Vicepreședintele instituției a anunțat că a fost organizat primul comandament de iarnă și a fost verificat stadiul de pregătire al celor care au contract cu instituția.

La finalul săptămânii trecute am organizat primul comandament de iarnă pentru a mă asigura că toate companiile cu care avem contracte de deszăpezire sunt pregătite pentru această iarnă. Începând din 3 decembrie, intră în vigoare contractele semnate pentru serviciile de deszăpezire și avem pregătite: 80 de utilaje de deszăpezire, 2750 de tone de nisip, 600 de tone de sare, 9 tone de clorură de calciu și inhibitor. Toate cantitățile de materiale urmează să fie suplimentate în cazul în care situația meteorologică o s-o ceară. Întreg personalul din cadrul bazelor de deszăpezire va fi instruit corespunzător pe baza activităţii pe care o va desfășura”, a anunțat Cristian Moș.

Pentru verificarea pregătirii acţiunilor pe timp de iarnă s-a instituit o comisie, la nivelul Consiliului Județean Timiș, abilitată să verifice pregătirea acţiunilor pentru iarnă, conform programelor întocmite. Totodată comisia va verifica obligatoriu stadiul pregătirilor de iarnă la fiecare bază de deszăpezire.

Vă rog să nu uitați că persoanele fizice și instituțiile au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea. Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul  județului Timiș vă rog să-mi transmiteți un email cu detalii (adresa exactă, fotografii, ora, etc) pe adresa cristian.moș@cjtimis”, a mai spus vicepreședintele CJT.

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Debanat.ro