joi 2 decembrie 10:01 PM

Abonare la google news

Conor McGregor și-a uimit fanii! Luptătorul a devenit „pachet” de mușchi în plină recuperare


Luptătorul irlandez Conor McGregor a pus foarte multă masă musculară într-un timp foarte scurt, spre uimirea fanilor săi.


Acesta a postat imaginile pe conturile personale de socializare, iar reacțiile au fost unele cât se poate de pozitive.

Conor McGregor, care luta de obicei la 66-70 de kilograme, arată acum precum un luptător de cel puțin 85 de kilograme.

Conor McGregor trage serios de fiare!

Irlandezul s-a accidentat la picior în luna iulie, în meciul cu Dustin Poirer, iar de atunci se află într-un program amplu de recuperare. Nu este refăcut complet, însă a pus foarte mult acces pe creșterea musculară, mai ales în partea superioară.

Rezultatele sunt formidabile pentru sportiv. Se poate observa cu ochiul liber cât de mult a lucrat irlandezul în această perioadă.

Imaginile au devenit repere virale. Conor se încordează după un antrenament reușit, arătând foarte masiv în comparație cu fizicul pe care îl afișează de obicei la meciuri. Acesta vorbește deja despre o revenire în UFC, deși a suferit o fractură urâtă de tibie în iulie. Irlandezul a declarat că în vara anului următor este pregătit să lupte iar.

În cazul unei accidentări de acest gen, sportivii au nevoie de o perioadă între 11 și 13 luni de recuperare, pentru a reveni în cușcă cu forțe maxime.

Conor McGregor, fascinat de duelul dintre Tyson Fury și Deontay Wilder

Conor McGregor a fost impresionat de super meciul dintre Tyson Fury și Deontay Wilder! Fostul campion mondial din MMA a catalogat lupta drept o „trilogie grozavă”.

Irlandezul consideră că atât Fury, cât și Wilder, sunt niște „războinici”, chiar dacă Deontay a pierdut în cele din urmă prin KO. Britanicul se pregătește acum în principiu de duelul cu Oleksandr Usik, într-un meci pentru unificarea titlurilor la categoria grea. Pugilistul din Ucraina a reușit să-l învingă luna trecută pe Antony Joshua. Usyk are 19 victorii la profesioniști, iar Joshua are un bilanț de 24 de victorii (22 prin KO) și două înfrângeri.

Prosport.ro