Abonare la google news

Conor McGregor îl provoacă pe Floyd Mayweather

Conor McGregor îl provoacă pe Floyd Mayweather. Luptătorul de MMA nu este impresionat de partida dintre fostul său rival și un youtuber celebru, Logan Paul. Mayweather s-a retras în 2017, după o carieră fabuloasă. Floyd a reămas neînvins în cele 50 de aprtide disputate, iar ultima a fost chiar împotriva lui McGregor. Irlandezul a ales să se apuce de box, special pentru această confruntare, dar a pierdut clar în fața americanului.

Acum Mayweather se urcă iar în ring, dar lumea boxului și nu numai consideră că lupta cu starul de pe internet este o greșeală și o imagine proastă pentru sport.

Conor McGregor îl provoacă pe Floyd Mayweather: ”Este rușinos! Taci naibii, prietene!” Vedem revanșa în 2021?

Chiar dacă Mayweather a declarat în mai multe rânduri că nu este interesat de o revanșă cu McGregor, irlandezul n-a eliminat niciodată această ipoteză. Lupta dintre cei doi a fost una din cele mai așteptate din istoria boxului. Chiar dacă McGregor s-a întors în MMA, ar fi dispus să urce iar în ring cu fostul mare campion american. Cei doi au avut un război al vorbelor înainte de meciul direct și relațiile au rămas reci și după partidă.

Floyd Mayweather l-a învins prin TKO pe irlandez, în 2017

De aceea nu a surprins că McGregor l-a criticat dur pe Mayweather pentru decizia de a se urca în ring cu Logan Paul. chiar dacă e o partidă demonstrativă, mai mulți luptători s-au declarat dezamăgiți de decizia lui Money.

Este rușinos, o spun ca de la un profesionist la altul! El crede că va scoate bani mulți din această luptă, dar nu cred că va obține nici măcar 10 milioane de dolari. Este o pată urâtă pentru sport. Este trist! Dacă vrei să lupți pentru recordul tău, atunci urcă-te în ring cu una dversar adevărat! Altfel, mai bine taci din gură, a sunat provocaea lui McGregor

Irlandezul speră ca Money să accepte provocarea și cei doi să se urce iar în ring pentru o ultimă luptă.

Mayweather s-a luat la bătaie cu frații Paul la evenimentul de promovare al luptei

Pugilistul este în centrul atenției nu doar pentru lupta de pe 6 iunie, dar și pentru conflictul declanșat la un eveniment pentru promovarea confruntării. Cunoscut pentru natura conflictuală, Money a mers prea departe, după ce a fost provocat de fratele lui Logan, Jake. Acesta este și el luptător amator, iar Mayweather l-a provocat, după ce a anunțat că îi va bate pe amândoi frații în aceeași seară.

Jake a făcut și el un gest deplasat, după ce a încercat să îi fure șapca lui Floyd, moment în care s-a iscat o încăierare generală între cele două tabere. Spiritele au fost calmate cu greu

Citeste articolul pe PlaySport