17 martie 6:24 PM

Abonare la google news

Conducerile TVR și Radio România au primit aviz nefavorabil în comisiile de buget ale Parlamentului pentru execuția bugetară din 2018 și 2019

Comisiile reunite de buget-finanțe din Camera Deputaților și Senat au dat miercuri aviz nefavorabil pentru execuția conturilor bugetare ale TVR și Radio România, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamentare.

Șefii celor două instituții media publice, Doina Gradea și Georgică Severin, au prezentat în fața comisiilor reunite modul în care au gestionat bugetele în anii 2018 și 2019. Ținând cont de constatările Curții de Conturi, dar și de votul politic, comisiile reunite au dat aviz nefavorabil.

Parlamentarii coaliției de guvernare au dat aviz negativ, în timp ce parlamentarii PSD și AUR i-au sprijinit pe cei doi.

Pentru cei doi șefi urmează raportul de activitate la comisiile de cultură reunite, care analizează activitatea pe fond la TVR și Radio România. Un eventual raport nefavorabil va merge apoi la plenul reunit al Parlamentului, unde va avea loc votul final. În cazul unui vot negativ, cei doi șefi ai radioului și televiziunii publice vor fi demiși. (Foto: Doina Gradea. Sursa: Inquam Photos/ George Călin)


Citeste articolul pe G4Media