vineri 3 decembrie 6:25 PM

Abonare la google news

Conducerea lui Dinamo i-a decis soarta lui Mircea Rednic, înainte de „derby-ul suferinței”: „Avem o situație proastă în clasament”


Dinamo București poate pune capăt seriei de 14 meciuri fără victorie. „Câinii roșii” întâlnesc Academica Clinceni, cea mai slabă echipă din campionat, cu doar patru puncte adunate până acum.


„Are susținerea noastră și a suporterilor”

Înainte de partida ce se va disputa la Giurgiu, s-a vorbit și despre situația lui Mircea Rednic. Fără victorie de când a revenit la Dinamo, există presiune mare și pe umerii acestuia. Totuși, Iuliu Mureșan a declarat că nu se pune problema înlocuirii sale.

Nu se pune problema. Are susținerea noastră și a suporterilor. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și noi, și jucătorii ne dorim victoria în această seară”.

Mai mult, acesta a ținut să menționeze că în partida cu Clinceni nu există decât varianta victoriei. Un „derby al suferinței” între ultimele două clasate, meciul de diseară va fi unul de șase puncte pentru cele două combatante.

Diseară avem derby-ul suferinței. Nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, dar și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat. Și un egal ar fi dezastruos pentru noi!”.

„Încă nu avem lideri la Dinamo”

Mircea Rednic a menționat, în conferința de presă premergătoare partidei, principala problemă la Dinamo, din punct de vedere sportiv. El e de părere că, în afară de Torje, Dinamo nu are lideri.

Încă nu avem lideri la Dinamo. În afară de Torje, nu am văzut vreun jucător care să se impună și în teren, și în afara acestuia. Am nevoie de cât mai mulți, dar am nevoie, în primul rând, ca ei să facă diferența în teren”.

Mai mult, odată cu noile transferuri, lotul echipei s-a mărit, iar, o bună parte dintre ei sunt străini.

Le-am cerut să fie mai uniți. Să nu înceapă cu străini-români, cu cine a venit și cine nu. Să-și vadă de antrenamente, de sănătatea lor, să se protejeze, iar, în momentul în care li se oferă șansă, să joace” a încheiat acesta.

Academica Clinceni – Dinamo București se joacă vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Dinamo ocupă locul 15, cu nouă puncte acumulate, iar Academica locul 16, ultimul, cu doar patru puncte.

Recent, ilfovenii s-au despărțit de Ionuț Chirilă, cel care a oferit niște declarații deplasate în presă, în ultima vreme, iar pe bancă va fi John Ene, antrenorul secund.

 

Playsport.ro