Abonare la google news

Concluziile șocante ale legiștilor în cazul copiilor uciși de mamă

Medicii legiști au stabilit primele concluzii în ceea ce privește cauza morții celor doi frați uciși de propria mamă, miercuri, în satul Rușor din județul Maramureș.

Moartea fetiței de doar patru luni și a băiețelului de un an și 9 luni a fost una extrem de violentă, fiind cauzată de leziuni care s-au „putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure”, arată primele concluzii medico-legale.

Bogdan Gabor, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, a declarat pentru GÂNDUL.RO că, din concluziile medico-legale preliminare rezultă că cei doi copii au murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că aceștia au suferit fracturi osoase multiple.

”Femeia nu avea anticedente psihiatrice”

Mama copiilor este principala suspectă şi a fost dusă la spitalul de psihiatrie din Sighetul Marmaţiei, pentru expertiză psihiatrică.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat asupra a două sau mai multor persoane. Femeia nu era cunoscută cu antecedente psihiatrice” a  mai declarat Bogdan Gabor, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Maramureș pentru GÂNDUL.RO.

Știre inițială:

O femeie din Rușor, Maramureș, și-a ucis copiii, un bebeluş de trei luni şi un băieţel de aproape 2 ani. Femeia de 30 de ani se afla acasă cu cei doi copii, o fetiţă de doar 4 luni şi un băieţel de 1 an şi 9 luni, iar soţul era plecat la muncă.

Apelul la 112 a fost făcut, miercuri, în jurul orei 11 de către un vecin al familiei. Acesta a fost cel care l-a adus cu mașina de la muncă pe tatăl copiilor, la chemarea mamei care l-a sunat ea însăși să-și mărturisească fapta. Cei doi minori au fost găsiți cu grave probleme respiratorii de ambulanță.

Bunica copiilor spune că fiica sa era căsătorită de 6 ani cu tatăl copiilor și că sâmbătă urma să aibă loc botezul fetiței de doar patru luni. Cei doi soți aveau o situație materială precară. Ei trăiau cu bani din alocație, iar tatăl muncea cu ziua, spune bunica.

Citeste articolul pe Gandul