vineri 19 noiembrie 9:11 PM

Abonare la google news

Complot din partea FRF împotriva lui Hagi? Declarații de ultimă oră

După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu are de gând să-și mai prelungească înțelegerea cu FRF, înțelegere care expiră la finalul lunii noiembrie, Gică Hagi a fost numit de mai multe persoane importante din fotbalul românesc ca fiind omul ideal pentru a prelua „tricolorii”. Cu toate acestea, un fost mare fotbalist a lansat o ipoteză cel puțin scandaloasă în ceea ce privește prezența „Regelui” la echipa națională.


Ion „Liță” Dumitru lansează o ipoteză: FRF împotriva lui Hagi

FRF este în căutarea unui selecționer, iar multe persoane din fotbal și nu numai s-au gândit imediat la Gică Hagi. Regele a demonstrat de-a lungul anilor că este un tehnician desăvârșit și că lucrează excelent cu noile generații, drept dovadă stau rezultatele pe care le are la Academia Gheorghe Hagi. Însă, Mihai Stoichiță a lăsat de înțeles, în exclusivitate pentru Playsport.ro, că „Regele” nu este totuși pe placul celor de la FRF.

Mai mult, Ion „Liță” Dumitru, idolul lui Gică Hagi și fost mare fotbalist legitimat în trecut la Rapid sau Steaua, a lăsat să se înțeleagă faptul că FRF face tot posibilul să-l discrediteze pe „Rege” pentru a nu fi numit selecționer.


Noi nu suntem echipă pregătită pentru a câștiga barajul, adică să trecem de cele două meciuri. Noi visăm de 20 de ani să facem ceva. Am văzut și eu tot se încearcă un fel de campanie contra lui Gică Hagi, de a nu ajunge la echipa națională antrenor. Cred că se creează o opinie ca Gică să renunțe la ideea de a renunța la echipa națională. El a demonstrat. Gică Hagi, dacă-l cheamă domnul Burleanu, poate oricând să antreneze echipa națională, pentru că a demonstrat că poate.

După meciul pe care l-a pierdut Lobonț, 0-7, a zis că avem de învățat. La echipa națională când ajungi ca antrenor nu trebuie să mai ai nimic de învățat. Ați văzut cum striga din tribune, s-a supărat Mirel, e normal. Gică e singurul care poate să antreneze echipa națională, dar eu simt și văd că se dorește ca Gică să renunțe la echipa națională.”, a declarat Ion „Liță” Dumitru pentru DigiSport.

Jucătorii „problemă” de la națională

În aceeași intervenție, Ion „Liță” Dumitru, fostul jucător al echipei naționale, a vorbit și despre câteva goluri ratate de „tricolori”. Idolul lui Gică Hagi i-a criticat pe Alibec, Maxim și Cordea.

Ce să mai creadă Alibec? I-a dat Ianis o pasă cu exteriorul, i-a venit mingea în față și, în loc să o preia cu dreptul, a preluat-o cu stângul, la nivelul lui Alibec, care e un mare talent. A preluat-o cu stângul și a ieșit din cadrul porții. Îți mai dau un exemplu, a fost o centrare a lui Bancu, a venit Maxim și, în loc să dea cu piciorul stâng la colțul scurt, a dat-o cu călcâiul pe poartă! Ce facem noi? Suntem echipa națională! Maxim n-a mai dat gol de 10 ani. Trebuie să ni-i formăm jucătorii. Îți mai dau unul, Cordea. A tras Răzvan Marin, i-a venit mingea lui Cordea și a închis ochii, a dat mingea la patru metri afară. Dacă el nu se întâlnește la joc și la antrenament cu mai multe faze, normal că nu știe cum să dea.

Vreo 25 de ani ne mai trebuie să ajungem la Mondial. Eu am spus-o de acum 30 de ani. Lipsesc antrenorii de la copii și juniori, sunt antrenori veniți pe salarii mizerabile și-i învață pe copii să facă tactică la 10 ani. Cum să faci tactică la 10 ani? De-aia suntem unde suntem! Cei care conduc fotbalul nu știu pe cine să pună”.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !