Companiile din România vor deconta testarea epidemiologică și/sau vaccinarea. Domeniile în care va fi oferit acest beneficiu

  • 80% dintre companiile românești vor deconta testarea/vaccinarea
  • Companiile din energie îmbrățișează cel mai mult acest beneficiu
  • Ai putea să primești bani dacă lucrezi de acasă

Odată cu vremurile se schimbă și beneficiile pe care le acordă angajatorii. 80% dintre companiile din România vor deconta testarea epidemiologică și/sau vaccinarea. Asta arată cel mai nou studiu realizat pe 54 de companii din domeniul IT, produse industriale, energetic, farmaceuitc, medical, finanțe și retail.

Citeste si:  Una dintre victimele ucise la Onești a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă. Autopsiile celor doi muncitori au fost făcute publice

Companiile din domeniul energetic sunt fruntașe la acest capitol, pentru că toate companiile respondente au decis să acorde acest beneficiu angajaților.
89% dintre companiile din sectorul produselor industriale și sănătate vor acorda beneficiul. La polul opus, doar 43% dintre companiile din IT au de gând să ofere beneficiul angajaților. În schimb, acestea le vor oferi bani pentru telemuncă.

Citeste si:  Premierul Mongoliei a demisionat, după ce o femeie infectată cu Covid şi însărcinată a fost mutată prin frig de -25 de grade

80% dintre firmele din România vor deconta testarea epidemiologică și/sau vaccinarea. 36% vor oferi angajaților care lucrează de acasă sume de până în 400 de lei.

30% dintre companii vor oferi sume de bani pentru educația timpurie a copiilor, iar 16% vor deconta servicii turistice în limita anuală a unui salariu mediu brut.

Citeste si:  Exportatori vs. ministru

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 7 total views