8 august 12:00 PM

Abonare la google news

Coloane de mașini la munte

Principalele drumuri de la munte și mare au început să se aglomereze încă de la primele ore ale zilei, transmite Centrul Infotrafic, citat de News.ro.

Mașinile circulă deja în coloană pe DN 1 Ploieşti – Braşov, în zona localităţii Comarnic pe sensul de urcare către Braşov. Trafic intens se înregistrează şi în staţiunile Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de coborâre către Ploieşti.

De asemenea, poliţiştii de la Rutieră atenţionează că este trafic intens este pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, pe sensul către Mangalia, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe celălalt sens.

Poliţiştii rutieri recomandă, pentru reducerea riscului rutier, şoferilor să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiuni luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi, nu opriţi pe banda de urgenţă. (Foto: G4Media)


Citeste articolul pe G4Media