vineri 24 decembrie 12:05 AM

Abonare la google news

Codin Maticiuc renunță la banii tatălui și trece la muncă!


Inițiator al multor acțiuni caritabile despre care vorbește și pe care le promovează în spațiul public, Codin Maticiuc a dat deoparte titulatura de „băiat de bani gata” și s-a pus serios pe muncă. Timp de două ore, pe post de casier la un supermarket din zona Barbu Văcărescu, așa l-am surprins pe Maticiuc. Ce a ieșit, vedeți într-un material exclusiv CANCAN.RO!


Criticat în repetate rânduri pentru stilul excentric de viață, „fondat” pe banii tatălui, așa cum o declară chiar el, Codin pare să aibă planuri mari acum. Cel puțin când vine vorba despre inițiativele umanitare!

Codin și-a luat rolul de casier în serios (Foto: CANCAN.RO)

Și-a suflecat mânecile și a trecut la scanat produse: „Am venit la muncă, mă aștept la încasări mari!”

Ion Maticiuc: „Marketing-ul e de el, atât!”

Ion Maticiuc a fost și el prezent, făcând cumpărături pentru a susține cauza fiului. A afișat chiar un sentiment de mândrie, văzându-și fiul muncind: „Pentru prima oară se descurcă! Cu adevărat muncește! Până acum, marketing-ul e de el, atât!”. Printre cumpărăturile lui Ion Maticiuc s-au numărat și câteva sticle de șampanie, care urmau să fie făcute cadou.

Codin Maticiuc, Ion Maticiuc și Smaranda/ Sursă foto: Instagram.com

Miza campaniei a fost dată de încasările făcute la casa lui Codin, pe care supermarket-ul urma să le înmulțească de 10 ori. Așadar, „noul casier” a pus mâna pe telefon și a apelat la toate relațiile pe care le avea pentru a doborî recordul: „Vezi coșul ăla de acolo? Ăla este primul care stă la casă, patru Dom Perignon, nașul meu, a venit omul să ia patru Dom Perignon, mă aștept la încasări!”

(CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC, TOTUL DESPRE VIAȚA DE NOAPTE + GELOZIA IUBITEI: „AM O DOZĂ DE EXHIBIȚIONISM”

„Adi Mutu e pe aici, stai să îl sun să îi zic să vină!”

Un alt invitat de marcă venit să sprijine campania lui Codin a fost chiar Adrian Mutu: „Adi Mutu e pe aici, stai să îl sun să îi zic să vină!”.

Chiar dacă este actor, producător, antreprenor și filantrop, Codin Maticiuc declară, în spiritul care l-a consacrat, că nu îi place munca, dar este dispus să o facă pentru miza unor câștiguri care să îi susțină cauzele umanitare.

Tatăl lui Codin Maticiuc sprijină acțiunile umanitare ale fiului (Foto: CANCAN.RO)

„Este un apel pe care îl fac acum, cine vrea să mă angajeze și să donăm niște sume pentru spitalele din țară, sunt disponibil, muncesc, mut rahat din stânga în dreapta, orice, dar să facem bani mulți!”, spune Codin.

Fiicei sale, în schimb, dorește să îi insufle dorința pentru muncă, pentru a călca mai mult pe urmele bunicului, decât pe ale tatălui. „Pe Smaranda o să o învăț cu munca! (…) În generație cu bani tatăl muncește, fiul cheltuie, apoi copilul următor trebuie să muncească, n-are variantă!”, a glumit Codin.

(VEZI ȘI: CODIN MATICIUC FACE DEZVĂLUIRI DESPRE AVEREA SA! „AM PRODUS CÂTEVA MILIOANE, DAR AM CHELTUIT MAI MULT!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Cancan.ro