Abonare la google news

CNAIR: Porr Construct, desemnată câştigătoare pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, în lungime de 9,8 kilometri. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde de lei fără TVA

Porr Construct a fost desemnată câştigătoare pentru a proiecta şi executa secţiunea 4 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti, segmentul Tigveni – Curtea de Argeş, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, valoarea contractului este de aproape 1,679 miliarde de lei, fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru „Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeş”, în lungime de 9,86 km, în conformitate cu prevederile contractului de proiectare şi execuţie.

Citeste si:  Cum arată familia Dalidei din ”Las Fierbinți”. Actrița mai are puțin și naște a doua oară

Astfel, în cadrul proiectului vor fi realizate mai multe lucrări de artă având o complexitate ridicată: construirea a 12 poduri, pasaje şi/sau viaducte, cu o lungime medie de 230 de metri., dintre care cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, în lungime de 630 de de metri; construirea unui Tunel în lungime de 1.350 de metri, în zona de traversare a dealului Momaia, judeţul Argeş.

Citeste si:  Cod galben de ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei, până joi dimineaţă/ În Tulcea şi Constanţa este cod portocaliu

„În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestaţiilor, precum şi după soluţionarea eventualelor contestaţii/ plângeri formulate în cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul câştigător va fi invitat la sediul CNAIR pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia”, precizează compania de drumuri şi autostrăzi.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare şi 44 de luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a acestora este de 10 ani.

Citeste si:  Johnson&Johnson va începe vaccinarea în Europa. Anunţul făcut de EMA


Citeste articolul pe G4Media