Abonare la google news

Clujenii se plâng că ies cu parbrizele ciuruite de pe strada Frunșizului, de la pietrișul folosit la deszăpezire

Clujenii se plâng că strada Frunzișului este un adevărat pericol pentru parbrize, din cauza pietricelelor de pe drum rămase în urma deszăpezirii sau aduse de camioanele de la șantierele din zonă. 

Postarea de pe grupul Info Trafic Cluj a stârnit vii discuții:

”România e tara pietricelelor. Am scos camion nou de la reprezentanta, am facut 500 de km si deja am 2 din astea în parbriz…”

”De pe drumul Gilau-Marisel (care pe timpul iernii a fost mai mult pietris decat asfalt) si nu numai, mi-am „rezolvat” parbrizul. Nu, nu am stat in fundul masinii din fata”

Citeste si:  Clujenii respectă regulile! Rata de infectare în Cluj-Napoca a scăzut la 6.03 la mie

”Si pe drumul Capus – Dangau – Belis toata iarna sa dat cu balast, nu cu sare. Degeaba stăteai la distanța, ca aruncau pietre mașinile de pe contrasens”.

”Nu înțeleg cum de in loc de soluții anti gheata, noi folosim pietriș și praf, an de an. În fiecare an reparam parbrize, în fiecare an motocicliștii derapează pe pietriș, mașinile se umple de jeg când e umed, iar noi respiram praful când e uscat și nu se schimba nimic.

Citeste si:  Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru catolici: În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă

”La câte bascule merg la Wings și celelalte blocuri de langa Lidl nici nu te miri… în curba acolo e dezastru sper sa termine odată și sensul ăla giratoriu că asfaltul pe porțiunea aia nu a fost reabilitat și parcă mergi pe macadam in zona curbei. Si eu am prins vreo 7 doar in parbriz”.

Citeste si:  Clujenii vor putea circula gratuit cu transportul public în fiecare zi de vineri, începând din aprilie

”O reclamatie pe My cluj sau sunat la primărie?”.

”Nu înțeleg cum de in loc de soluții anti gheata, noi folosim pietriș și praf, an de an. În fiecare an reparam parbrize, în fiecare an motocicliștii derapează pe pietriș, mașinile se umple de jeg când e umed, iar noi respiram praful când e uscat și nu se schimba nimic”.

Citeste articolul pe Stiridecluj