sâmbătă 20 noiembrie 11:00 PM

Abonare la google news

Clujenii au rupt blestemul, în meciul cu FCU Craiova: „Mă bucur că am câștigat după pauza competițională! Mereu pierdeam”

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe terenul celor de la FCU Craiova, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 16-a din Liga 1.


Golurile formației antrenate de Dan Petrescu au fost marcate de Runar Sigurjonnson  – minutul 65, și Ciprian Deac – minutul 89.

În urma acestui rezultat, campioana și-a consolidat prima poziție în Liga 1, cu 42 de puncte din 48 posibile, cu 14 victorii obținute în primele 16 runde. De partea cealaltă, FCU Craiova rămâne în subsol, pe locul 13, cu 14 puncte.


Victorie importantă pentru CFR Cluj, în Bănie!

CFR Cluj a reușit să se impună pentru prima dată în acest sezon, după ce a revenit din pauza competițională pricinuită de meciurile internaționale și a reușit, astfel, să rupă blestemul care-i urmărea. A pierdut cu FC Botoșani, în septembrie, și cu Rapid în octombrie, imediat după meciurile echipelor naționale.

„(Victorii scurte) Nu ne este teamă să fim egalați, mai ales când deschidem scorul și mai ales cu domnul Petrescu. Suntem bucuroși de diferența din clasament, dar puteam lua mai multe puncte, cu FC Botoșani și Rapid. Asta este, și Barcelona mai pierde. Important este că am luat cele trei puncte îna ceastă seară. De fiecare dată când reveneam după pauza competițională, pierdeam meciul. În Conference League mai avem șanse. Este greu să joci din trei în trei zile, cu deplasări multe. Nu am avut nici șansă. Am luat niște goluri ușoare. Dacă eram mai atenți, am fi obținut mai multe. (Despre Mirel Rădoi) Nu mi-am luat la revedere de la el. Am foarte multă stimă pentru dânsul, mi-a dat foarte multe sfaturi buni, mi-aș dori să continue altături de noi, dar nu eu decid. Nu se pune problema să rămânem fără Dan Petrescu. Sper să câștigăm și în Europa League și totul să fie bine”, a declarat Cristi Manea, după meciul cu FCU Craiova.

Andrei Burcă, despre Mirel Rădoi: „S-a oficializat despărțirea? Mai e loc să rămână selecționer”

De asemenea, Andrei Burcă s-a declarat încântat de victorie și de faptul că echipa nu a primit gol. În același timp, sper ca Mirel Rădoi să continue la naționala României și după luna noiembrie.

„Ne bucură această victorie, a fost importantă, am întâlnit un adversar care s-a pus pe 2 linii. Am reușit să marcăm și cel mai important e că n-am primit gol. E devreme, momentan suntem bine în clasament. Pe mine mă interesează să nu primesc gol. Un campionat se primește cu apărarea. (Despre Mirel Rădoi) S-a oficializat despărțirea? S-a discutat în vestiar și după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Știu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri și încă mai e loc să rămână selecționerul României. (n.r – despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecționer) Nu pot să comentez aceste zvonuri. Este la echipă, își face treaba foarte bine. Noi trebuie să mergem la Randers și să sperăm la cele trei puncte”, a completat Andrei Burcă.

Prosport.ro


Stirile.eu