luni 23 august 5:47 PM

Abonare la google news

Clotilde Armand reacționează după ce starea de alertă nu a fost prelungită: Romprest a dat asigurări că nu mai șantajează


Clotilde Armand a ținut să explice de ce prefectul Alin Stoica nu a mai prelungit starea de alertă în Sectorul 1. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Armand susține că reprezentanții Romprest au dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală.


„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare”, a explicat primărița.

„De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”, a adăugat Clotilde Armand.

Ea a răspuns unui comentariu al unui internaut, anunțând că nu crede ce spun cei de la Romprest și că ”în paralel mergem în instanță pentru rezilierea contractului”.

Stiripesurse.ro