2 iunie 8:18 PM

Abonare la google news

Clotilde Armand l-a reclamat Inspecţiei Judiciare pe procurorul SIIJ care anchetează posibila fraudă de la alegerile din sectorul 1: „Nu mor caii când vor câinii”

Clotilde Armand, câştigătoarea alegerilor din sectorul 1, consideră că procurorul s-a antepronunţat şi l-a reclamat la Inspecţia Judiciară, anunţ făcut miercuri pe pagina sa de Facebook.

„Am trimis către Inspecția Judiciară o sesizare împotriva procurorului de la Secția Specială înființată de Dragnea și Tudorel Toader, procurorul care se ocupă nde numărarea voturilor și care a afirmat ieri la un post TV înainte să-și termine ancheta că au fost fraude la alegerile locale din Sectorul 1. Și ce să vezi? Respectiva declarație a procurorului din promo a dispărut imediat de pe toate site-urile PSD imediat după ce am depus sesizarea.

Așa, că nu mor caii când vor câinii.”, a scris Clotilde Armand.

Avocatul lui Dan Tudorache, dezvăluire-bombă în cazul fraudei voturilor de la Sectorul 1

„Stadiul dosarului este cel pe care îl cunoaștem, dosarul se află în cercetări. Știm că a fost finalizată prima etapă a renumărării.

Sunt chestiuni pe care domnul procuror, probabil, în urma faptului că știm cu toții că va ieși la pensie, s-a temut să nu se aleagă praful – ca să zic așa – de munca domniei sale și să asistăm la o mușamalizare. Este o informație publică faptul că dumnealui a depus o cerere de pensionare.

De asemenea, este o informație publică: această cerere de pensionare a fost suspendată ca urmare a unei plângeri din partea unei persoane care nu are nicio legătură cu acest caz. Dar, în cele din urmă, probabil, se va pensiona”, a spus avocatul Mihai Drăgan, marți după-amiază, la Antena 3.

Citeşte şi: Cristian Ghinea: „Sâmbătă seara, ca un element de picanterie, trei colegi au picat cu liftul în minister două etaje în gol. Au venit jandarmii şi echipele de intervenţie”

Citeste articolul pe RomaniaTV