31 ianuarie 5:55 PM

Abonare la google news

Clipe cumplite pentru Zanni la Survivor România 2021. Ce a pățit imediat după joc

Au fost clipe cumplite pentru Zanni la Survivor România 2021. Ce a pățit imediat după joc este incredibil. S-a întâmplat imediat după ce a câștigat jocul pentru imunitate.

Zannidache, clipe cumplite la Survivor România. Ce a pățit protejatul lui Alex Velea

Zanni de la Survivor România a trecut prin clipe cumplite în Republica Dominicană. Este incredibil ce a pățit artistul exact după ce câștigase jocul de imunitate.

Astfel, după aducerea punctului decisiv Zannidache s-a prăbușit pe teren. Colegii de echipa au amintit că lui Zannidache îi era rău dinainte de a intra în joc. Astfel, Zanni a fost numit eroul zilei de către colegiii săi Faimoși.

Zanni a trecut peste momentul nefericit

Acum Zanni este bine. El a luptat extraordinar, în ciuda faptului că s-a simțit rău. De asemenea, Faimosii au câștigat un joc în care au condus în permanență, cu 6-0 și 9-1.

Astfel, datorită lui Zanni, pe lângă imunitate, Faimoșii au primit câte 3 ouă de fiecare. Ieri au primit ulei și zahar.

Faimoșii, a doua victorie consecutivă

Faimosii se află la a doua victorie la rând, după înfrângerea din jocul pentru recompensă. Ambele triumfuri au fost obținute cu un scor lejer: 10 la 4.

De partea cealalta, echipa Războinicilor este tensionată după înfrangerea de ieri. Astfel, Musty a fost acuzat că nu a dat totul, în timp ce el a replicat că s-a dăruit total în timp ce alții nu ar fi făcut la fel.

Pe cine au nominalizat Războincii

De asemenea, Războinicii au nominalizat-o pe Andreea pentru eliminare, cu 5 voturi. Celelalte voturi pentru nominalizare au plecat spre Musty, un vot si Roxana Ghișă, tot un vot. Pe de altă parte, Andreea a spus că își dorește să continue concursul chiar dacă s-a acomodat foarte greu la Survivor România.

Pe de altă parte, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a anunțat o schimbare uriașă în concurs. Pentru întâia oară în istoria concursului TV de la Kanal D, publicul va decide premiul primit de Faimoși și Războinici.

Schimbarea de la Survivor România

Puteți alege premiul următorului joc de recompensă de la Survivor România. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina oficială de Instagram survivorromania.oficial și să alegeti între: trei kilograme de cartofi și o plasă de pescuit, pe care echipa câștigătoare o poate folosi timp de o săptămână.

Aveți la dispoziție o zi pentru a face această alegere”, este anunțul făcut de Daniel Pavel la scurt timp după un joc de recompensă ce fusese câștigat de Războinici.

Sursa: Playtech