vineri 4 iunie 10:12 PM

Abonare la google news

Clauza neașteptată pe care Marius Șumudică a acceptat-o la CFR Cluj! Dacă nu intră în grupele Europa League poate fi dat afară gratis și unilateral

Marius Șumudică a semnat surprinzător cu CFR Cluj, după ce a fost la un pas să accepte oferta lui Gigi Becali. Noul tehnician al campioanei va avea în Ardeal mână liberă, fapt care l-a convins să preia campioana României. Prosport.ro a aflat că Șumudică este atât de convins că își poate atinge obiectivele, încât a acceptat o clauză care poate fi în defavoarea sa.


Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj, după ce a fost la un pas să accepte oferta lui Gigi Becali. Negocierile purtate de tehnician au fost reliefate în exclusivitate de Prosport.ro.

Imediat după ce a ajuns în Gruia, antrenorul nu a ezitat să-și anunțe obiectivele. Titlul, Cupa României, Supercupa și cel puțin calificarea în Europa League.


Clauza neașteptată pe care Marius Șumudică a acceptat-o la CFR Cluj! Dacă nu intră în grupele Europa League poate fi dat afară gratis și unilateral

Prosport.ro a aflat că Marius Șumudică a acceptat o clauză incredibilă în contractul cu CFR Cluj: dacă nu va intra în grupele Europa League, cel puțin, va putea fi dat afară de campioana României fără să primească vreo despăgubire financiară!

Sursele noastre susțin că Șumudică le-ar fi transmis lui Marian Copilu și lui Neluțu Varga că el nu concepe să nu prindă faza grupelor în Europa, dacă i se vor îndeplini cerințele legate de transferuri.

Așa cum Prosport.ro a scris, Edi Iordănescu ar fi refuzat o clauză asemănătoare în varianta de prelungire propusă de ardeleni.

Marius Șumudică, obiective fabuloase după ce a semnat cu CFR Cluj

Marius Șumudică este decis să aducă la Cluj al cincilea titlu consecutiv. Cu toate acestea recunoaște că, dacă va avea de ales, ar alege o calificare în grupele Ligii Campionilor. Tehnicianul și-a anunțat obiectivele, după ce a fost numit la cârma campioanei Ligii 1.

Marius Șumudică se va bate cu FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi, după cum el însuși spune, pentru campionatul viitor. Nu are de gând să cedeze și anunță un sezon fabulos:

„Obiectivele? Să câștigam trofee, să jucăm un fotbal bun. Pe mine mă interesează soluția de mijloc, să ne calificăm în grupele Europa League.

Nu se știe ce se poate întâmpla, luptăm și în Champions League. Dar eu asta vreau, să ajungem cel puțin în grupele Europa League. Sper să închidem acest contract. Vreau Cupa României, Supercupa și campionatul.

Dacă ar fi să aleg, vreau grupele de Champions League. Cu siguranță, atunci vom fi un grup puternic și vom putea câștiga și campionatul.

Toți trebuie să înțelegem că CFR Cluj este clubul care a câștigat ultimele patru campionate. Trebuie să punem osul la muncă. Țin să le mulțumesc celor dinaintea mea, lui Edi Iordănescu, Dan Petrescu.

Eu trebuie să continui acest drum, să câștig trofee. Sper să mai pun umărul puțin la fotbalul românesc” , a spus Marius Șumudică după numirea la CFR.

Titlul și Supercupa României sunt trofeele câștigate de Marius Șumudică în 2016, la conducerea Astrei Giurgiu

Prosport.ro


Stirile.eu