Abonare la google news

Claudiu Târziu a răbufnit după ultimele restricții impuse

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a răbufnit după ultimele restricții impuse de autorități, fiind de părere că Guvernul tratează poporul ca pe o turmă de animale.

Faptul că tot mai multe persoane, în special medici, susțin vaccinarea anti-COVID îl deranjează cel mai mult pe Claudiu Târziu. De asemenea, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și restricţia cu privire la circulaţia pe timp de noapte începând cu ora 22:00 l-au revoltat pe co-președintele AUR.

Se caută să fim vaccinați în masă în continuare, așa într-o totală ignorare a unei minime precauții, având în vedere că este vorba despre starea de sănătate a unui popor. Să nu tratăm poporul ca pe o turmă de animale. Din punctul meu de vedere autoritățile se raportează la noi, poporul român, ca la niște numere, ca la niște ființe de care se poate dispensa la o adică”, a spus Claudiu Târziu, la Antena 3.

Citeste si:  Este oficial! Restricții de circulație de la ora 18:00. Primul oraș în care au fost impuse noile măsuri

“Nu există temeiuri pentru a prelungi această stare de alertă”

În continuare, Claudiu Târziu susține că prelungirea stării de alertă nu are nicio logică, fiind de părere că ar trebui să avem mai multă încredere în imunizarea naturală, în condițiile în care vaccinurile au creat mai multe probleme persoanelor care au primit serul.

Considerăm că nu există temeiuri pentru a prelungi această stare de alertă. Trebuie să mai avem încredere și în imunizarea naturală. Imunizarea nu rezidă numai pe cale medicală, nu avem de a face cu o imunizare doar pentru un vaccin despre care, de fapt nu știm nimic, nici dacă este funcțional nici cât ține, nici dacă are efecte adverse și ce efecte are. Vedem că unii dintre cei care s-au vaccinat că suferă de tot felul de accidente după acest vaccin. Nu ni se dau explicații cu privire la cele întâmplate acelora care s-au îmbolnăvit după vaccinare, sau chiar au murit după vaccinare”, a mai spus co-președintele AUR.

Citeste si:  Cutremur de 7,2 grade pe scara Richter în Japonia. Autoritățile au emis o alertă de tsunami

Claudiu Târziu, despre ultimele restricții: “Nu au niciun rost!”

La fel ca și alți români, Claudiu Târziu este de părere că ultimele restricții impuse de autorități nu au niciun rost și că nu vor avea un efect benefic asupra situației care există în prezent în țară.

Consider că toate aceste restricții nu au niciun rost, că ele nu vor determina o schimbare reală a situației care fluctuează, în funcție de niște criterii pe care numai cei de la putere le cunosc. E o situație care este mai gravă sau mai puțin gravă, în funcție de cum sunt contabilizate cazurile, de numărul de teste și așa mai departe. Nu avem de a face, de fapt, cu o matrice foarte limpede și foarte bine de înțeles pentru toată lumea”, a mai spus Claudiu Târziu.

Citeste si:  Grecia prelungeşte lockdown-ul şi anunţă restricții suplimentare

Citeste articolul pe Gandul

 44 total views