Abonare la google news

Claudia Pătrăşcanu, după ce l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău: „Sunt niște strategii”

Claudia Pătrăşcanu a comentat afirmaţiile făcute de Gabi Bădălău, că l-ar fi scuipat când a mers să îşi ia copiii. Cântăreaţa spune că informaţiile nu sunt reale şi ba chiar îl acuză de diverse strategii, în încercarea de a obţine custodia copilului.

Citeşte şi: Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

Nu este adevărat și detaliile acestea le cunosc Protecția Copilului și Poliția Locală. Toate aceste detalii au fost constate de acești oameni. Eu nu aș vrea să dau detalii de genul acesta. Cunosc foarte bine detaliile și tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă acești oameni de la aceste instituții. Sunt niște strategii, nu știu dacă bine puse la punct neapărat. Eu nu le consider așa, ci niște lucruri răutăcioase și mai consider că dacă se va continua cu astfel de situații nu vom ajunge nicăieri.

Ce mă interesează pe mine și ce ține mine, consider că voi merge cât mai departe, voi face cât mai posibil să aflu ce s-a întâmplat cu dosarele de la Bolintin, Constanța și voi bate la ușile instituțiilor și voi încerca public să ies atunci când consider că nu mai pot. Sper să-și facă treaba cei de la Protecția Copilului”, a declarat Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

Citeste si:  Care sunt restricțiile în perioada de Paște 2021. Cui i se permite circulația în noaptea dintre 1 și 2 mai

Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul unei emisiuni tv, cu ocazia lansării noii sale piese, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Cântăreaţa s-a văzut nevoită să răspundă și la o serie de întrebări legate despre „trioul amoros” în care s-a trezit peste noapte.

Citeste si:  Incendiu de proporţii la un centru de colectare a PET-urilor din Buzău

Claudia Pătrășcanu a comentat cele mai recente declarații ale Biancăi Drăgușanu despre ea în care o acuza că este o mincinoasă. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei.

Citeste si:  Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Ce subtilă a fost!

Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Citeste articolul pe RomaniaTV