10 septembrie 12:50 PM

Abonare la google news

Cîțu vrea să-i tragă partidul de sub picioare lui Barna: Apel la membrii USR PLUS care ‘se simt dezamăgiți de decizia liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș’

Florin Cîțu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acțiunile liderilor lor, după scandalul de joi din Parlament: „sunt sigur că între membrii USR sunt oameni care nu cred că violența este un mod prin care să-ți impui punctul de vedere”.

„Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european, un partid care nu susține violența de niciun fel. Din păcate se pare că m-am înșelat”, spune Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

El îl acuză pe Dan Barna că a asistat pasiv la evacuarea lui Florin Roman de la prezidiul Parlamentului de către parlamentarii AUR.

„Eu sunt sigur că între membrii USR, între votanții USR sunt oameni care gândesc și simt ca noi, oameni care au viziuni pro-europene, oameni care nu cred că violența este un mod prin care să-ți impui punctul de vedere, iar acei oameni sunt sigur că se simt dezamăgiți de decizia liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș să facă o alianță care ieri a fost foarte clară pentru totă lumea, în Parlamentul României. Nu poate nimeni să nege că ieri acțiunile celor de la AUR nu au fost susținute de conducerea USR”, adaugă Cîțu.

Florin Cîțu a făcut un apel către membrii USR „care încă simt pro-european să se dezică de acțiunile liderilor USR”.

Citeste articolul pe Stiripesurse