duminică 5 septembrie 12:36 PM

Abonare la google news

Cîţu vrea o discuţie cu toate partidele despre independenţa energetică a României


Premierul Florin Cîţu a declarat că independenţa energetică a României este un obiectiv al Guvernului şi că ar trebui să fie un obietiv al întregii clase politice, de aceea va avea o discuţie în acest sens cu toate partidele politice.


Citeşte şi: AUR, acuzaţii dure: „Oare a cumpărat deja Cîțu primarii PSD cu banii din programul Anghel Saligny și ne îndreptăm spre o nouă alianță – USL 2?”

„Am vrut să am o discuţie aici despre câteva proiecte importante pentru zonă, dar şi pentru România, despre ceea ce am prezentat acum o săptămână ca un obiectiv pe care trebuie să ni-l asumăm în această guvernare, asigurarea independenţei energetice a României. Este vorba despre câteva proiecte, este vorba de distribuţie de gaze sau este vorba energie electrică produsă pe bază hidro. Orice sursă este luată în calcul şi trebuie să vedem dacă este nevoie de finanţare. Am văzut în acest an cât de importantă este această independenţă energetică. Este un obiectiv al acestui guvern, dar ar trebui să fie un obiectiv al întregii clase politice.

Când mă duc la Bucureşti, voi cere o discuţie cu toate partidele despre  independenţa energetică a României. Este un lucru care trebuie să ne unească pe toţi pentru că până la urmă este vorba despre siguranţa naţională”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la Baia Mare.

Citeşte şi: Florin Cîţu merge mai departe. Guvernul a aprobat programul „Anghel Saligny”

Romaniatv.net