Abonare la google news

Cîțu: Restricțiile anticoronavirus impuse în România sunt printre cele mai relaxate din Europa

Premierul Florin Cîțu a publicat joi, pe Facebook, o listă cu interdicțiile impuse de alte țări în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că restricțiile implementate de România sunt printre cele mai relaxate din Europa.

Foto: Interdicția deplasării pe timp de noapte în alte țări. Sursa: Florin Cîțu / Facebook

Citeste si:  Letonia prelungește până în 6 aprilie restricțiile de călătorie. În țară vor putea intra doar persoanele care au un motiv întemeiat și care pot prezenta un test negativ la Covid-19

Multe state nu mai permit circulaţia fără motive întemeiate după ora 20.00, printre care Austria, Slovacia şi Portugalia, altele au restricţionat traficul de la ora 21.00 – Cehia, Cipru, Muntenegru.

Altele, la fel ca România, au interzis circulaţia după ora 22.00, iar altele de la ora 23.00.

Franţa a limitat traficul cetăţenilor după ora 18.00, iar în alte locuri – Anglia, Scoţia, Lituania  – a fost impusă restricţie totală pentru deplasarea în afara locuinţelor.

Citeste si:  Ancheta asupra originii Covid-19 continuă, anunţă OMS: "Toate ipotezele rămân pe masă"

”Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa.  Şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost responsabili. Hai să continuăm aşa! Doar împreună putem învinge pandemia”, a scris premierul pe Facebook.

La prelungirea stării de alertă, Guvernul a decis, la propunerea CNSU, să limiteze circulaţia pe timp de noapte, în intervalul 22.00 – 05.00.

Citeste si:  De ce a plecat Ioan Niculae din România, de fapt. Ce probleme grave de sănătate are


Citeste articolul pe G4Media

 47 total views