31 mai 6:33 PM

Abonare la google news

Cîţu, la Inaugurarea Centrului Euro-Atlantic pentru Rezilienţă: Centrul beneficiază de sprjinul deplin al Guvernului

”Vă asigur că Centrul beneficiază de sprjinul deplin al Guvernului(…) Aveţi tot sprijnul”, a transmis premierul.

Premierul a mai transmis că „înfiinţarea centrului este o urmare firească pe care problematica rezilienţei a acumulat-o în ultimii ani. O problematică extrem de complex, ce trebuie urmărită îndeapropape a impactului pe care îl are în societate, dar şi a insituţiilor statului în particular”, a declarat premierul.

Potrivit premierului, consolidarea rezilienţei a devenit un imperativ. 

„Împărtăţesc opinia conform căreia rezilienţa trebuie conceptualizată dintr-o perspectivă care să permită concluzii operaţionale, consolidarea rezilienţei a devenit un imperativ atât pe plan national, cât şi din perspectiva NATO şi a Uniunii Europene. Acestui imperativ trebuie să i se răspundă cu măsuri concrete la identificarea cărora centrul este chemat să contribuie”, a spus premierul.

„Îmi doresc ca centrul să stabilească un set de conexiuni bogat şi solid”, a mai spus premierul. Potrivit declaraţiilor sale, „participarea amplă de astăzi dovedeşte claritate”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul