Abonare la google news

Cîțu: „La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut”

Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara, cu orice mijloc de transport.

„Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul.

La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.

Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!

#haicasepoate #ImpreunaInvingemPandemia”, a scris Cîțu pe Facebook.

Citeste si:  Tot mai multe voci cer înlăturarea de la putere a președintelui Trump invocând cel de-al 25-lea amendament al Constituției. Ce prevede acesta?

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției are succes. Au fost imunizate peste 700 de persoane, doar în prima zi de funcționare

Joi, 29 aprilie, în Capitală s-a inaugurat primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru, situat în Piața Constituției, la doi pași de Palatul Parlamentului. Primele mașini s-au așezat deja la coadă, de la primele ore ale zilei, deși se deschidea la ora 08.00.

Citeste si:  Marcel Pușcaș, atac fără precedent la adresa lui Ianis Hagi. „Nu poate juca nici la FCSB, nici la Craiova. Numai la echipa tatălui, acolo e doar el!”

„Am vizitat primul centru de vaccinare drive-thru din București. Putem spune că este un succes. Bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare, este îmbucurător. Vor apărea tot mai multe centre de acest tip. La aceste centre se poate prezența oricine este rezident, inclusiv românii din diaspora, în timpul șederii.

Este important ca această campanie să prindă din ce în ce mai multă viteză. Vaccinarea este singură cale din pandemie. Încurajez pe toți românii să se vaccineze. Suntem în ultima faza a pandemiei, nu va mai fi nevoie de birocrație. Sunt convins că în București și în țară se vor organiza maratoane de vaccinare. Este important să înțelegem că e nevoie de această vaccinare.

Va doresc multă sănătate și sărbători fericite!”, a declarat președintele Klaus Iohannis după ce a vizitat centrul de vaccinare drive-thru.

Citeste articolul pe Gandul

Citeste si:  Protest la Ministerul Justiţiei. Poliţiști din penitenciare s-au legat în lanţuri