Abonare la google news

Cîţu: „La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie”

„Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook. 

Citeste si:  Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturile de finală ale European Handball League! „Dubla” cu Thuringer a fost anulată

 

Vineri, până la ora 12.00, la centrul drive-through din Piaţa Constituţiei au avut loc 257 de vaccinări, potrivit PMB.

 

Acest centru s-a deschis joi, de la ora 8.00 şi va funcţiona zilnic până la ora 20.00. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au precizat că centrul, care are patru fluxuri, va funcţiona în Piaţa Constituţiei până în 12 septembrie. 

Citeste si:  De ce televizoarele ieftine sunt o opțiune de luat în calcul?

 

De asemenea, Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis că „centrele de tip drive- through sunt destinate marilor oraşe, iar amplasarea lor se realizează în zone care să permită accesul facil al persoanelor cu mijloace auto de deplasare. În centrul de vaccinare drive- through, persoanele care doresc să imunizeze se pot prezenta doar cu actul de identitate şi chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul RoVaccinare, la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/. Vaccinarea se realizează fără programare în Platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare”.

Citeste si:  Ultima oră. Fiica criminalului din Onești, dezvăluiri șocante. Ce este dispusă să facă pentru a fi lăsată să-și vadă tatăl

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul