vineri 19 noiembrie 6:27 PM

Abonare la google news

Cîţu întrebat dacă relația sa cu Ciucă este tensionată: „Ştiam că va fi acceptat de Klaus Iohannis”

Varianta de premier Nicolae Ciucă va fi acceptată de preşedintele Klaus Iohannis, a spus, vineri, preşedintele PNL, Florin Cîţu, care a precizat că acesta a fost gândul său când a decis susţinerea lui Ciucă în funcţia de prim-ministru.


Florin Cîţu a fost întrebat care este relaţia sa cu Nicolae Ciucă, dacă este una tensionată, iar preşedintele PNL a spus că Ciucă este premierul care va fi acceptat de Klaus Iohannis.

Suntem colegi, o să fie următorul prim-ministru al României, este desemnat din partea PNL, este premierul care ştiam că va fi acceptat de preşedintele României, de aceea am şi venit cu această propunere”, a spus Cîţu.


El a precizat că nu a fost chemat la Cotroceni pentru a face un pas înapoi, astfel încât să nu fie el premierul desemnat al coaliţiei PSD – PNL – UDMR.

M-am gândit care ar fi un premier care să fie acceptat de preşedintele României şi ştim bine că Nicolae Ciucă este acela. În acelaşi timp este foarte important ca premierul să fie al PNL. Este victoria PNL, vreau să avem această victorie, să ai un premier într-o coaliţie al unui partid mai mare. Am venit cu o variantă care ştiam că este acceptată de preşedintele României. Cred că o să fie acceptată şi de ceilalţi, se pare că e acceptat de cei din coaliţie, de PSD, UDMR şi de minorităţi”, a mai spus Cîţu.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


Stirile.eu