Abonare la google news

Cîţu: Ce nu se face prin PNRR, punem pe fonduri europene. Ce nu merge nici pe PNRR, nici pe fonduri europene, punem pe buget naţional

„Ne uităm la toate proiectele de finanţare cu trei surse de finanţare. Ce se poate finanţa prin PNRR pentru că are anumite criterii, digitalizare, verde şi să fie gata până în 2026 facem, ce nu se face prin PNRR, punem pe fonduri europene, ce nu merge nici pe PNRR, nici pe fonduri europene, punem pe buget national. Aşa ar trebui să ne uităm la aceste proiecte de investiţii pe care le-am inclus în programul de guvernare”, a explicat Florin Cîţu. 

Florin Cîţu spune că se va asigura că în PNRR sunt introduse toate priorităţile. 

 „Avem priorităţi pe care ni le-am asumat în aceasta guvernare şi care vor avea trei surse de finanţare, PNRR, bugetul statului, fonduri europene. Eu când mă gândesc la aceste proiecte, mă gândesc la toate sursele de finanţare, nu doar la o anumită sursă. Astăzi vorbim despre PNRR să mă asigur că vom avea un PNRR aprobat cu priorităţile nostre introduse acolo”, a explicat premierul. 

„30 de miliarde de euro nu sunt de ajuns după ce 30 de ani nu s-a făcut nimic aproape” a mai explicat premierul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul