19 septembrie 1:00 AM

Abonare la google news

Circ făcut de Sekou Sidibe în momentul în care a fost înlocuit: a țipat, a șutat în sticlele de apă și și-a scos nervos tricoul de joc! Reacția antrenorului Adrian Mutu

Atacantul lui FCU Craiova, Sekou Sidibe, a făcut un adevărat spectacol când Adrian Mutu a hotărât să îl înlocuiască, ivorianul pierzându-și cumpătul când și-a văzut numărul pe tabela arbitrului de rezervă.

FCU Craiova nu a reușit să tragă niciun șut pe poartă în meciul câștigat de FCSB cu 1-0 grație golului din penalty reușit de Claudiu Keșeru. Antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a considerat că prestația vârfului Sekou Sidibe nu a fost una reușită, astfel că a hotărât să îl înlocuiască în minutul 65 cu Alexandru Raicea.

La ieșirea de pe teren, fotbalistul a fost un car ne nervi. A țipat ca din gură de șarpe, s-a tras de echipament și și-a scos nervos tricoul de joc când a ajuns în zona vestiarelor.

Sekou Sidibe, extrem de nervos în momentul schimbării

Atacantul lui FCU Craiova, Sekou Sidibe, a avut o prestație modestă în fața lui FCSB, nereușind să le pună mari probleme apărătorilor vicecampioanei. Fotbalistul a fost titular și Adi Mutu l-a păstrat în teren timp de 65 de minute, apoi a hotărât să îl înlocuiască cu Alexandru Raicea.

Ivorianul a fost un adevărat cazan sub presiune când a văzut că el este cel care urma să părăsească terenul. Inițial, a tras cu putere de echipamentul de joc, parcă dorind să îl rupă. A șutat cu sete în sticlele de apă din zona băncii de rezervă și nu l-a salutat pe antrenorul Adrian Mutu, alegând să plece direct la vestiare. Acolo, el și-a scos foarte nervos tricoul de joc.

Antrenorul lui FCU Craiova a declarat la finalul întâlnirii că nu a apucat să discute cu elevul său, dar spune că Sidibe poate fi nervos doar pe propria sa prestație. „Nu știu, să îl întrebați, că nu am apucat să vorbesc cu el. Sidibe trebuie să fie supărat pe el pentru că ar fi putut și ar fi trebuit să dea mai mult”, a comentat Adrian Mutu.

Citeste articolul pe ProSport