marți 19 octombrie 5:06 PM

Abonare la google news

Ciprian Tătărușanu, înapoi în Liga Campionilor după 8 ani! Ce mesaj i-a transmis antrenorul lui AC Milan, înaintea partidei cu FC Porto

Ciprian Tătărușanu a pus capăt unei perioade de aproape un an în care nu a apărat și a revenit în poarta celor de la AC Milan, în meciul cu Verona, 3-2. Românul este gata pentru o nouă veste bună. Va fi titular și în Liga Campionilor, cu FC Porto, la opt ani de la ultimul meci jucat în cea mai valoroasă competiției europeană.


Ciprian Tătărușanu are parte de primele momente frumoase ale carierei, după foarte mult timp. Retras de la națională, bucureșteanul a revenit între buturi după aproape un an de zile de pauză. A profitat de accidentarea lui Mike Maignan și a fost titular în victoria dramatică, 3-2 cu Verona.

Ciprian Tătărușanu, înapoi în Liga Campionilor după 8 ani!

Tătărușanu este la un pas să primească o nouă veste bună. Este anunțat titulat cu FC Porto, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor. Italienii, fără niciun punct până acum, au programat meci azi, 19 octombrie, de la 22:00, în deplasarea de la Porto.


Stefano Pioli a ținut să transmită un mesaj de încredere înaintea partidei. Tehnicianul lui AC Milan l-a lăudat pe Tătărușanu și înaintea partidei cu Verona.

O să avem un meci foarte important, dar nu este decisiv. Ibrahimovic? Cu el pe teren suntem mai puternici, dar nu va începe din primul minut. În privința portarului, avem încredere totală în Tătărușanu
Stefano Pioli, potrivit Sport MediaSet.

Pentru Tătărușanu, va fi primul meci în grupele Ligii Campionilor, după aproape 8 ani de zile. Ultima partidă jucată de fostul internațional al României a fost în 2003, cu Chelsea, pe când îmbrăca tricoul FCSB. De atunci, Tătărușanu nu a apucat să revină în Liga Campionilor, chiar dacă a jucat cu francezii de la Lyon chiar și o semifinală.

„Mai visez noaptea că sunt la lot!”

Ciprian Tătărușanu a apărat timp de 11 ani poarta României. 73 de meciuri. Într-un interviu acordat în exclusivitate Playsport, Tătărușanu povestește că și acum visează că merge la lotul naționalei.

„Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Să știi că, pe parcursul anilor, am început să-mi cunosc tot mai bine organismul și am învățat exact ce trebuie să fac pentru a fi în cea mai bună formă.

Spre exemplu, la începutul carierei lucram foarte mult pentru pregătirea fizică. Credeam în principiul “cu cât mai mult, cu atât mai bine”. Cu trecerea anilor, mi-am dat seama că e greșită abordarea asta. Dintre toate lucrurile, cel mai important este să adorm seara nu mai târziu de ora 23:00. Pentru că lipsa odihnei prin somn poate avea efecte catastrofale.

Am o relație bună cu Donarumma în continuare și poate o relație chiar mai apropiată cu Maignan, pentru că vorbesc franceza și îl ajut să se integreze cât mai repede. La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim, iar de aici încolo rămâne decizia antrenorului”, a mai spus Tătărușanu pentru Playsport.

FC Porto – AC Milan, etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, este programat azi, de la 22:00

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !