Abonare la google news

Ciprian Marica a fost infectat cu COVID-19, alături de iubită, copii și bunici

Ciprian Marica a fost infectat cu COVID-19 alături de iubită, cei doi copii, dar și de bunicii săi. Fostul internațional a dezvăluit că mai mulți medici l-au sfătuit să nu meargă la spital, pentru că multe tratamente ar fi în testare.

Ciprian Marica a precizat că nimeni din familia lui nu s-a internat în spital, toți reușind să învingă virusul de acasă. Patronul clubului Farul Constanța mai precizează că, în clipa de față, există o “teamă indusă” și că nimeni nu vine cu “un gram de speranță”.

Văd aceiași oameni care ne spun aceleași lucruri. De la acești vestitori ai groazei așteptam un gram de speranță. Aș fi vrut să ne spună și ce facem bine. Oamenii au nevoie și de un gram de speranță. Vorbim de o teamă indusă, nu mai e nevoie de ea pentru că există o teamă. Virusul există, trăim ceva ce nimeni nu se aștepta. Am prieteni, am medici care ne-au spus, când ne-am îmbolnăvit, să nu mergem la spital că multe tratamente sunt în testare. Eu nu am fost internat. Bunicii mei au avut Covid, nu au fost în spital”, a spus Ciprian Marica, la Antena 3.

Citeste si:  Pacienții COVID care se prezintă la Urgențe Oradea refuză oxigenul!

Ciprian Marica, infectat cu COVID-19. O atacă pe Beatrice Mahler: “E mereu la televizor, și-a dorit să fie vedetă!”

Fostul internațional a lansat un nou atac la adresa medicului Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti. În opinia lui, aceasta și-a dorit să fie vedetă de televiziune, din moment ce nu ratează nicio ocazie să apară pe micul ecran, indiferent de subiect.

Citeste si:  Simona Halep, super lovitură marca Federer în meciul câștigat cu Ashleigh Barty! Românca a returnat mingea printre picioare | VIDEO

E o doamnă medic (n.r. Beatrice Mahler) care acum se duce la o emisiune culinară, e mereu la televizor. Și-a dorit să fie vedetă. Oamenii au nevoie de speranță că se va face ceva bine, că sunt soluții. Și când spun soluții, mă refer la faptul că știu că vine al treilea val și ne implicăm, avem nevoie de mai multe paturi, acționăm. Aștept să văd de la cei care vorbesc, de la medici, de la directori de spitale, că ne spun și ceea fac bine, care a tratamentul, că au găsit o schemă a tratamentului. Toți cei trecuți de o vârstă au nevoie să vadă și un gram de speranță”, a mai spus Ciprian Marica.

Citeste si:  Mesajul lui Cîțu, la 1 milion de români vaccinați: „Nu ne putem permite abandonarea măștilor de protecție“

Citeste articolul pe Gandul

 45 total views