Abonare la google news

Ciprian Marica a avut Covid-19, alături de soţie, copii şi bunici: „Am fost sfătuiţi să nu mergem la spital”

Ciprian Marica a avut Covid-19. Fostul fotbalist a relatat că a fost sfătuit de mai mulți medici din cercul său de prieteni să nu meargă la spital, pentru că ”multe tratamente sunt în testare”.

Văd aceiași oameni care ne spun aceleași lucruri. De la acești vestitori ai groazei așteptam un gram de speranță. Aș fi vrut să ne spună și ce facem bine. Oamenii au nevoie și de un gram de speranță. Vorbim de o teamă indusă, nu mai e nevoie de ea pentru că există o teamă. Virusul există, trăim ceva ce nimeni nu se aștepta.

Ciprian Marica a avut Covid-19

Am prieteni, am medici care ne-au sus, când ne-am îmbolnăvit, să nu mergem la spital că multe tratamente sunt în testare. Eu nu am fost internat. Bunicii mei au avut Covid, nu au fost în spital.

E o doamnă medic (n.r. Beatrice Mahler) care acum se duce la o emisiune culinară, e mereu la televizor. Și-a dorit să fie vedetă. Oamenii au nevoie de speranță că se va face ceva bine, că sunt soluții.

Și când spun soluții, mă refer la faptul că știu că vine al treilea val și ne implicăm,  avem nevoie de mai multe paturi, acționăm. Aștept să văd de la cei care vorbesc, de la medici, de la directori de spitale, că ne spun și ceea fac bine, care a tratamentul, că au găsit o schemă a tratamentului. Toți cei trecuți de o vârstă au nevoie să vadă și un gram de speranță”, a spus Ciprian Marica la Antena 3.

Ciprian Marica o taxează dur pe Beatrice Mahler pentru aparițiile tv

Tot mai mulți specialiști au vorbit în ultimele zile despre valul 3 al pandemiei de coronavirus și despre faptul că nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

Ciprian Marica a răbufnit la adresa directorilor de spitale și medicilor care ies prea des în spațiul public să facă declarații legate de COVID. „Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, că ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât sa vă văitați sau să amenințati la TV”, a scris fostul fotbalist pe Facebook.

Citeşte şi: Curtea de Apel a dat sentinţa în procesul privind imaginile cu Ciprian Marica „îmbrăcat” într-un prosop, difuzate de o televiziune

Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

 e un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?

Nu mai știe nimeni nimic despre Covid ij tara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care sa aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în fata sa bage groaza în populație ne-am cam saturat! Ajunge! Că pare că vă face placere, ca de-abia așteptați sa promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!”, a scris Ciprian Marica.

Citeste articolul pe RomaniaTV