26 mai 1:48 PM

Abonare la google news

Ciprian Ciucu, soluție inovativă: gazon de 5 ori mai ieftin decât în vechea administrație

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că a plantat gazon mai ieftin de cinci ori decât cel folosit în trecut. Ciucu spune că a făcut economie înlocuind gazonul de tip rulou cu cel însămânțat.

Primarul Sectorului 6 a postat pe Facebook o filmare cu noul gazon. Edilul a prezentat și prețurile de achiziție, rezultând că gazonul plantat acum este de cinci ori mai ieftin decât fostul gazon.

„Preț pe metrul pătrat, în lei. Gazon Rulou – 59,5 inclusiv TVA (manopera, pregatire etc.), realizat în trecut de către firme și costisitor de întreținut. Gazon însămânțat – 11,92 inclusiv TVA (cel din clip), realizat în prezent de ADPDU Sector 6, ieftin de întreținut. În cost intră pregătirea terenului, munca, semințele, udatul inițial”, a explicat primarul Ciprian Ciucu.

Gazonul a crescut în două luni, iar banii economisiți vor fi folosiți pentru alte investiții.

„Cel din imagine a fost însămânțat în urma cu 2 luni, în campania de curățenie. Iarbă de gazon și trifoi pitic. Căutăm permanent soluții de optimizare a costurilor pentru ca banii să ne ajungă pentru lucrări și investiții cât mai multe, în tot Sectorul”, a precizat Ciprian Ciucu.

Citeste articolul pe Stiripesurse