Abonare la google news

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: „Se fac lucrări de mântuială în București” Primarul Sectorului 6: „Se fac lucrări de mântuială în București”

La nivelul Capitalei nu există o strategie generală, nici coordonare între Primaria Capitalei și cele de sector. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, spune că „se fac lucrări de mântuială în București”.

Marile bulevarde aparțin de Primăria Capitalei, iar de străzile secundare răspund primăriile de sector, în timp ce operatorii de servicii profită de asta, potrivit Aleph News.

„Primăria se ocupă să arate spațiul public bine, după care vin diferiți operatori de utilități și arată ca după bombardament. Pe străzile principale, pe bulevardele principale, noi nu suntem înștiințati (n.r. de efectuarea unor lucrări). Primăria Capitalei nu are obligația să ne înștiințeze și pe noi, iar operatorii au doar obligația să înștiințeze Primăria Capitalei”, a explicat Ciprian Ciucu.

Planul Urbanistic General

„Am alocat în buget 5 milioane lei pentru continuarea elaborării Planului Urbanistic General. Avem un contract în derulare cu un consorțiu condus de Universitatea de Arhitectură. Când va fi gata? Mai devreme de 3 ani”, a susținut edilul general Nicușor Dan.

Citeste articolul pe Gandul