Abonare la google news

Ciocolată cu canabis, afacerea de succes a unui preot din Cluj

Ciocolată cu canabis, afacerea de succes a unui preot din Cluj. Dinu Criste este ierarhul care a investit 100 de mii de euro în afacerea sa cu ciocolată cu canabis.

Ciocolată cu canabis, afacerea de succes a unui preot din Cluj

Dinu Criste a înfiinţat atelierul „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu doi ani. A adus doi ciocolatieri belgieni şi s-a apucat de treabă.

„În 20 de minute, toate tabletele “Doamne Ajută” au plecat de la raft. Și-am zis: “Doamne ajută”. Considerăm că o afacere înseamnă a munci, chiar avem îndemnuri în Sfânta Scriptură să ne câștigăm pâinea.

Citeste si:  Crește bilanțul victimelor după incendiul de la Matei Balș. Autoritățile au anunțat al nouălea deces

Știam că asta o să atragă atenția foarte tare. Știam, de asemenea, că va fi și contrastul puternic între părintele Dinu Criste și canabis. M-a chemat însuși Mitropolitul la un moment dat la raport să înțeleagă ce e cu povestea asta”, a explicat Dinu Criste, potrivit alephnews.ro.

Citeşte şi MOŞII DE IARNĂ 2021. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor

Citeste si:  De ce nu pot românii nu pot să aleagă dacă se vaccinează cu serul de la Pfizer sau cel de la Moderna? Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță

Părintele Dinu Criste a investit 100 de mii de euro în afacere, dintre care 44 de mii i-a primit prin programul Start Up Nation. O ciocolată costă 20 de lei, iar preţul unei cutii cu praline poate să ajungă până la 200 de lei.

„Plus edițiile speciale, unele pe care le facem doar pe comandă, respectiv praline cu foiță de aur, ouă de paște cu foiță de aur. O să fiu și părintele ciocolatei artizanale în România. De obicei, când mă întâlnesc cu frați din tagma preoțească, mă felicită, “Bravo, părinte, excelent!”. Acum îi aștept și eu, le trimit un mesaj, îi aștept să cumpere”, a spus Dinus Criste.

Citeste si:  Gabriela Firea, după ce majorarea alocațiilor a fost respinsă: „Incredibil, vot împotriva copiilor țării”

Citeşte şi Mucenici moldoveneşti. Cea mai simplă reţetă cu care vei obţine un preparat delicios

Citeste articolul pe RomaniaTV